BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,73
ALTIN 2.497,76
MEDYA

Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un üçlü çektirdiği anlar olay oldu!

Show TV'de dün akşam 1. bölümü ile yayınlanan Çarpışma dizisine Kıvanç Tatlıtuğ'un trübünde üçlü çektirdiği anlar damga vurdu.

Show TV'nin merakla beklenen Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma'nın ilk bölümü yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, İsmail Demirci, Erkan Can, Mustafa Uğurlu ve Alperen Duymaz'ın başrollerde oynadığı dizi, deyim yerindeyse 1. bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi.

Organize Suçlar'da başkomiseri ve Sarıyer'in amigosu olan Kadir'in tribünde üçlü çektirdiği anlar ise en çok konuşulan sahnelerden birisi oldu. Sosyal medyada Kıvaç Tatlıtuğ'un olağanüstü oyunculuğu için onlarca tweet atıldı. Bir sosyal medya kullanıcısı, ünlü oyuncuya 'Abicim futbolu, tribünleri biz barbarlara bırak bari' diye isyan etti. 

Çarpışma dizisi patlama sahnesi yıktı geçti! Sen ne yaptın be Kıvanç

ÇARPIŞMA'NIN KONUSU NEDİR Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ) İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi'nde görevli bir baş komiserdir. Ailesiyle mutlu bir hayat sürerken karısını ve kızını bir terör eyleminde kaybeder. 

Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymakta ve çok acı çekmektedir. Acıdan yaşamdan vazgeçme noktasına gelen Kadir, sebep olduğu araba kazasıyla farkında olmadan hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kazaya dört araba, dört hayat, dört insan karışır…

Kadir, Zeynep (Elçin Sangu), Cemre (Melisa Aslı Pamuk) ve Kerem (Alperen Duymaz)… Kadir'in, 'Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi!' dediği bu kaza, onların hayatlarını da birbirlerine bağlayacaktır.

Sitene Ekle