BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.411,95
HABER /  MEDYA

Survivor kim elenecek? Acun Ilıcalı bile şok oldu

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı için toplanan ada konseyinde Doğukan şoku yaşandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre Merve ya da Seranay elenecek.

Abone ol

Survivor All Star adası dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımının ada konseyindeki oylamasıyla çalkalandı. Survivor ünlüler SMS sıralamasına göre elenecek ilk adaylar belli oldu. Merve Aydın ismi bekleniyordu ama asıl şoku Doğukan Manço , Seranay Aktaş'ın adını yazarak yaşattı. İşte Survivor 14 Haziran ada konseyinde yaşananlar.

SURVİVOR'DA İKİNCİ DOKUNULMAZLIKTA ŞOK SONUÇ
KİM ELENDİ? SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN

Survivor All Star adasındaki dokunulmazlık oyunu sonrasında Acun Ilıcalı ada konseyini topladı. Ada konseyindeki oylamaya Doğukan Manço damga vurdu. Serenay Aktaş ve Hakan Hatipoğlu 'na oylama için söz verdiği söylenen Doğukan Manço tam tersi bir oy atınca ortalık karıştı.

Acun Ilıcalı bile ortaya çıkan tablo karşısında 'İnanın böylesini ben de beklemiyordum" diyerek şaşkınlığını ortaya koydu.
survivor-2015-ada-konseyi-doğukan-manço.jpg
Serenay ve Hakan elenme adayı olarak Merve Aydın'ı çıkarırken Doğukan Manço kendini kurtarmak için Seranay'ı da listeye ekledi. Doğukan Manço 'Ben burdan gittikten sonra sizin benim için ne öneminiz kalır ki... Ben burda size kazık atmadım' diyerek açıklamasıyla da şoke etti.

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI
Survivor All Star ünlüler SMS oylaması sonuçlarına göre elemenin ilk adayları Merve Aydın ve Serenay Aktaş oldu. Survivor'da ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre en düşük oyu kim almışsa biri elenecek.

SERANAY ŞOKA GİRDİ
Seray Aktaş oylamada Doğukan Manço'nun adını yazdığını öğrendiği anda kelimenin tam anlamıyla şoka girdi.
survivor-ada-konseyi-serenay-aktaş-şokta.jpg
Ağzı açık kalan Seranay Aktaş 'Çok şaşırdım. Doğukan'dan bunu hiç beklemiyordum. Gerçekten kimseye güvencim kalmayacak. Bir kere daha bunu kaldırabileceğimi düşünmüyorum. Şu anda inanamıyorum. Gidersem çok büyük bir ders çıkaracağım. Allah büyük. Artık inadına kalmak istiyorum. Şu an çok şaşkınım diyecek laf bulamıyorum" dedi.

HAKAN : İNSANLIĞIN MATEMATİĞİMİ Mİ OLUR YA...
Hakan Hatipoğlu ise oylama öncesinde Doğukan Manço ile konuştuklarını ve oylama için strateji belirlediklerini söyledi. Hakan Doğukan Manço'nun tam tersi bir isim yazdığını belirterek 'Ben şu an inanamıyorum ya... Matematikmiş... İnsanlığın matematiği mi olur' dedi.



HAKAN : DOĞUKAN'A ADAYA DAR EDECEĞİM
Doğukan Manço 'nun herkesi şaşırtan bir manevrayla Seranay ve Hakan'a arkasını dönmesi adadaki gerilimi zirveye çıkardı. Serenay Aktaş 'Sen adada 1 hafta daha kalmak için arkadaşını sattın' diyerek ağlama krizlerine girdi. Hakan Hatipoğlu da 'adayı ona dar edeceğim' diyerek yemin içti.



SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU
Survivor All Star 77. bölümünde ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Gönüllüler dokunulmazlık oyunununda galip gelerek ünlüleri konseye göndermeyi başardı.