BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Survivor Kıbrıs finalini kim kazandı? Turabi şoku

Survivor All Star Kıbrıs finalini kim kazandı bu akşam saat 20.00'da belli oluyor. Acun Medya Survivor finalin tanıtımını yayınladı. Turabi Çamkıran'a ne oldu?

Abone ol

Survivor All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı Bozok olurken bu akşam saat 20.00'da ise Kıbrıs'taki büyük finali kazanan ilk isim belli olacak. Survivor Kıbrıs finaline gitmek için yarışmacılar arasında kıran kırana bir savaş yaşanacak. Survivor All Star son bölüm tanıtım fragmanında Turabi 'nin ekrana yansıyan görüntüsü merak yarattı.

KIBRIS FİNALİNİ KİM KAZANDI?
Acun Ilıcalı Survivor 'da Kıbrıs 'taki büyük finale kalan ismi bu akşam belirleyeceklerini ilan etti. Zorlu bir elemeden sonra Survivor Kıbrıs 'a gitmeye hak kazanan isim açıklanacak. Survivor 69. bölümün son fragmanında Merve Aydın , Begüm ve Serenay Aktaş'ın gözyaşları vardı.

TURABİ SAKATLANDI MI NE OLDU?
survivor-all-star-kibris-finali-kim-kazandi-turabi-sakatlandi-mi.jpg
Survivor Kıbrıs finali yarışının tanıtımından yansıyan bir kare ise akılları karıştırdı. Turabi Çamkıran acı içinde yerde kıvranırken kameralara yansıdı. Turabi'nin takipçileri 'sakatlandı mı' sorusunun yanıtını merak ediyorlar.



SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ? SMS SIRALAMASI TAM LİSTE