BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Survivor Duygu Çetinkaya kime saldıracağını şaşırdı

Survivor All Star Duygu Çetinkaya dün akşam ki dokunulmazlık oyununda hırsına yenik düştü. Duygu Çetinkaya çıldırdı. Duygu Çetinkaya ve Taner ile başlayan kavgaya herkes dahil oldu.

Abone ol

Survivor All Star Duygu Çetinkaya  dün akşam ki dokunulmazlık oyununda hırsına yenik düştü. Duygu Çetinkaya ilk önce ödül oyununda gösterdiği gergin hallerini dokunulmazlık oyununda da devam ettirdi.

Duygu Çetinkaya tartışmasız Survivor All Star'ın en hırslı ve öfkeli yarışmacılarından biri... Survivor All Star'ın dün gece ekranlara gelen bölümünde dokunulmazlık oyununda puan kaybetmeye başlayan Gönüllüler takımından Duygu Çetinkaya ilk önce grup arkadaşı Taner ile sözlü polemik yaşadı.

SEN CİNS MİSİN?

Taner, önde oldukları halde bu kavgalar yüzünden oyun verdiklerini savunurken Duygu Çetinkaya bir anda çıldırdı. Duygu Çetinkaya 'Bana bak Taner hiçbirinizin meşhur olma malzemesi ben değilim. Kafanı öyle sallayıp durma' diye tepki gösterdi.

ekran-resmi-2015-02-24-08.23.10.png

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Bu esnada araya Seda Aktuğlu'da dahil oldu. Yarışmalarda eşit güçlerde kişilerin  eşleşmesini savunan Seda'ya, Duygu ' İyi de buna sen mi karar veriyorsun?' diye sorunca işler çığrından çıktı. Bu sefer tartışma Duygu Çetinkaya ve Seda Aktuğlu arasında devam etti.

BİZ BU KIZ YÜZÜNDEN ÇOK OYUN VERİRİZ

Taner'i ileri de sakinleştirmeye çalışan takım arkadaşları Hilmicem ve Turabi ise Duygu'ya oyun sırasında böyle bir polemik yaşattığı için öfkelendi. Hilmicem ' Abi biz bu kız yüzünden daha çok oyun veririz, düşmeyeceksin bu oyunlara hiç malzeme verme ' diyerek Taner'e sahip çıktı. Turabi ise ; 'Sesiz kalacaksınız bu kıza karşı, yapcak bir şey yok çekeceğiz ne yapalım' dedi.

ekran-resmi-2015-02-24-08.26.12.pngÜNLÜLERİN KEYFİ YERİNDE

Gönüllüler birbirlerini yerken Ünlülerin keyfine diyecek yoktu. Birbirlerine iyice kenetlendiler. Gönüllülerin her saniye kavga etmeleri ve sürekli morallerinin bozuk olması Ünlüler takımını iyice motive ediyor.

ekran-resmi-2015-02-24-08.31.11.pngZEHİRİNİ SOKUYORSUN DUYGU

Tartışma bir türlü durmak bilmedi. Duygu ve Taner arasında başlayan gerginlik Seda'nın dahil olmasıyla iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Öyle ki Seda Duygu'ya ; ' Sen zehirini sokuyorsun, kenara çekiliyorsun' dedi.

ekran-resmi-2015-02-24-08.35.26.pngDUYGU HEP MAĞDUR

Seda daha sonra, Bozok ve Taner'in yanına gelerek tartışmayı körüklemeye devam etti. Seda; 'Duygu her zaman hep her yerde mağduru oynuyor.' dedi.

ekran-resmi-2015-02-24-08.37.02.pngÜNLÜLER NİSPET YAPIP SELFİ ÇEKTİLER

Gönüllüler birbirlerini yerken bu sırada Ünlülerin keyfine diyecek şey yoktu. Hakan , eline aldığı bir odun parçası ile herkesi arkasına dizip odunla selfi çekerek Gönüllülere nispet yaptılar.

ekran-resmi-2015-02-24-08.39.34.pngDUYGU'YA CEPHE ALINDI

Seda durmadan konuşmaya devam etti. Hilmicem, Turabi, Bozok ve Seda'nın gerçekleştirdiği kulis sırasında Seda 'Duygu çok mu haksızlığa uğradı sizin zamanınızda, her zaman mağduru oynadı!' deyince, Hilmicem 'Ben zaten konuşmuyorum onunla' diye cevap verdi. Bozok ve Duygu'nun önceki sezondan kalan bir tartışmaları var. Anlaşılan o ki; Survivor All Star'da yine kulisler ve taktikler yarışmaya dün akşamdan itibaren başladı.

DOKUNULMAZLIK ÜNLÜLERİN

Survivor All Star'da  Ünlüler ödül oyunundan sonra dokunulmazlık oyununda da galip geldi. Böylece Ünlüler her iki oyunuda kazanarak adalarına zaferle döndüler.

İŞTE SURVİVOR ALL STAR'DA DÜN AKŞAM YAŞANILANLAR