BIST 9.680
DOLAR 32,44
EURO 34,46
ALTIN 2.480,29
HABER /  MEDYA

Survivor bunu da gördü Nagihan ve Tuğba Özay sütlaç kavgası

Survivor'da Tuğba Özay sürpriz ödül sütlaçı Yunus Günçe ile paylaşınca Nagihan Karadere kriz çıkardı. Nagihan Karadere ve Tuğba Özay arasındaki sütlaç kavgası evlere şenlikti.

Abone ol

Survivor son bölümde 'dördün biri' oyununu kazanan Tuğba Özay'ın ödülü Yunus'la paylaşması adayı karıştırdı. Nagihan Karadere sütlaç için kıyameti kopardı. Tuğba Özay - Nagihan Karadere arasındaki sütlaç kavgasında eski defterler de açılınca kavga büyüdü. 

Nagihan Karadere sütlaçı Yunus Günçe'ye veren Tuğba Özay için ağır sözler söyledi. Sütlaç olayını çok büyüten Nagihan Karadere herkesi de bu olaya dahil etti. Tuğba Özay'ın arkasından da konuşan Nagihan şunları söyledi;

-'Aldı eline sazı ağzında geveledi geveledi... Oyunda oynamayan kişiler tatlıyı yiyen kişiler oldu. Ben Tuğba'dan bunu beklemezdim. Bizim sayemizde ödül yendiği için bizlere ikram etmesini beklerdim."

TUĞBA ÖZAY NE DEDİ?

Nagihan Karadere sütlaç olayını o kadar büyüttü ki bunu Tuğba Özay'a götürüp yüzyüze de konuştu. Tuğba Özay sütlaç kavgasının bu kadar büyümesine şaşırdı. Önce Nagihan'a karşı alttan alarak durumu izah etmeye çalıştı ve şunları söyledi;

-'Bugün gerçekten çok arada kaldım. Ezgi'nin de Yattara'nın da seninde çok hakkın vardı. Yunus da çok istedi. Keşke ben yemeyeyim de siz yeseydiniz. Alakasız biri değil Yunus benim arkadaşım. Bence sırıtan bir şey yok. Sizin kazandığınız oyun haklısın."

BENİ SATMIŞ SÜTLAÇIN HESABINI SORUYOR

Nagihan Karadere ise reaksiyonunu o kadar yükselttiği ki bir kap sütlaç için verdiği kavga bayağı kaçtı. Sabrı taşan Tuğba Özay ise Nagihan için şunları söyledi;

-"Ayy nerden yedim sütlaçı kusasım var ya... Ben sana ne dostluklar yaptım. Sen geçen hafta bana neler yaşatmışsın. Dostum dediğin insanı satmışsın. Yattara sayesinde diyaloğumuz kurulmuş sen kalkmışsın bana sütlaçın hesabını soruyorsun. Bu nasıl ikiliktir. Yettir artık. Yediğim sütlaçı şu kırık burnumdan getirdiler."

YUNUS GÜNÇE : BİZE GÜLERLER

Yunus Günçe sütlaç üzerine tartışıldığını duyunca durumun ne kadar bayağı olduğunu ortaya koyan şu sözleri söyledi;

-Sütlaç tartışılır mı? Bize gülerler Atakan!