BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  MEDYA

Survivor ada konseyi Hakan Anıl kavgası

Survivor All Star 15 Nisan 2015 ada konseyi elemesinde Hakan Hatipoğlu ve Anıl Tetik kozlarını paylaştı. Anıl SMS sonuçlarına göre birinci olunca Hakan'ın adını verdi.

Abone ol

Survivor All Star'ın 32. bölümünün ada konseyinde Anıl'ın SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olmasının ardından Hakan'ın ismini elenmek üzere vermesi kavganın kapısını açtı. Survivor ada konseyi Anıl Tetik ile Hakan Hatipoğlu arasında kozların paylaşıldığı arenaya döndü.

SURVİVOR ALL STAR 15 NİSAN 2015 KİM ELENDİ? - TIKLAYIN
Survivor 15 Nisan 2015 ada konseyinde ünlüler takımındaki gerilimler yüzeye çıktı. Anıl Tetik önceki gün balık krizi yaşadığı Hakan Hatipoğlu 'nu elenmek üzere aday gösterdi.

ANIL ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI
survivor-ada-konseyi-anil-ve-hakan.jpg
Bunun üzerine Hakan Hatipoğlu 'Ben alçısı çıkana kadar Anıl 'ı yazmayacağımı söyledim. Biz burda 3 erkek deli gibi koşturuyoruz. Hepimiz üç oyun oynarken biz ödül kazanıyoruz. Ödül kazanıp o ödülü de koşa koşa Anıl'a getiriyoruz. Şu an Anıl 25 gündür onun içinde koşturan bir erkeği söyleyerek çok büyük bir yanlış yaptı" dedi.

Hep vicdanları ile akılları arasında kaldıklarını belirten Hakan bu yüzden şimdiye kadar hiç Anıl Tetik'in adını yazmadığını belirtti. Anıl Tetik ise 'Madem öyle haftaya yazar yollarsın" dedi.