BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Poyraz Karayel yeni fragmanıyla şaşırttı

Poyraz Karayel dizisinin yeni fragmanı izleyicileri meraklandırdı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Poyraz Ayşegül'e evlilik teklif ediyor.

Abone ol

Poyraz Karayel her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerine keyifli anlar yaşatacak. Poyraz Karayel hayranlarının merakla beklediği 15.bölümün yeni fragmanı da yayınlandı.

Peki Poyraz Ayşegül'ün evlilik teklifine ne cevap verecek. Sema babasının katilini bulabilecek mi? 

Çarşamba günlerinin reyting rekorları dizisi Poyraz Karayel'in 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'e bu hafta Ayşegül ile Poyraz arasındaki gerilim damga vuracak.

Ayşegül’ün yaptığı evlilik teklifine beklenmedik bir cevap veren Poyraz ile arası bozulan Ayşegül sürpriz bir yemek ayarlar. Ama sürpriz burada bitmeyecektir. Aynı mekana Çiğdem, Zükfikar, Taşkafa, Sema ve Sefer de gelince işler iyice çığırından çıkar.

poyraz-karayel.jpg 

Sema babasının katilini elinden kaçırmanın üzüntüsü içindeyken Songül ile gerilirler. Songül’ün hamile olmadığından şüphelenen Sema Songül’ü köşeye sıkıştırır. Songül’ün büyük sırrı ortaya çıkmak üzeredir.

Poyraz, Ayşegül ve Bahri’nin arasını düzelterek; hem Ayşegül’le aşkına devam etmenin hem de Bahri’nin yanında kalmanın planını yapmaktadır.