BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.307,15
MEDYA

Survivor 27 Mayıs 2018 haftanın ikinci eleme adayı belli oldu

Survior 2018'de bu haftanın ikinci eleme adayı kim? sorusunun cevabı belli oldu. Oynanan ilk dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden taraf olan Gönüllüler takımı yaptıkları oylama sonucunda eleme adayını belirledi. İşte Survivor 2018'de bu haftanın ikinci eleme adayı

Survivor'da dün akşam ödül oyunun ardından dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Survivor'da erzak ödülü için mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki mücadelede kazanan Gönüllüler takımı oldu. Ödül oyunun hemen ardından oynanan Survivor dokunulmazlık oyunu ise kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Peki Survivor'da bu haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı...

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU? Survivor'da eleme konseyinde gergin anlar yaşandı! Anıl ve Yağmur arasında çekişmeli geçen konseyde 4 kişi tarafından adı yazılan Yağmur Banda ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Damla Can ise ikinci eleme adayı olarak Hakan'ı gösterdi. Böylelikle ilk eleme konseyinde Hakan ve Yağmur ilk eleme adayı oldu!

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Survivor dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu! Zaman zaman gergin anların yaşandığı Survivor dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10-8 kazanarak biraz da olsa moral depoladı. Konseyde kendi arkadaşlarından birinin ismini yazmayacak olan Ünlüler takımı kaybedilen Türkiye ödülünün ardından bir nebze de olsa moral depoladı. 

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜ KİMİN OLDU? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyununda birbirlerine karşı mücadele etti. Gönüllüler arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan isim Damla Can oldu. 

Sitene Ekle