BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.438,93
HABER /  GÜNCEL

Suruç'ta ölen Vural'ın paylaşımı rekor kırdı

Suruç patlamasında hayatını kaybeden Ali Can Vural'ın iki yıl önceki sosyal medyadaki paylaşımı yeniden gündemde.

Abone ol

Suruç'taki saldırıda hayatını kaybeden Ali Can Vural'ın maddi yetersizlik nedeniyle alamadığı parkayla çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Şanlıurfa Suruç'ta yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren, 19 yaşındaki Ali Can Vural'ın, 2013 yılında maddi yetersizlik nedeniyle alamadığı parkayla bir mağazada çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması olaylardan sonra tekrar sosyal medyada konu oldu.

Vural'ın o dönem paylaştığı fotoğrafa, "İşte devrimci ruh budur hayalini kurduğun parkaya paran yetmeyince hatıra olsun diye mağazada foto çektirmek" şeklinde not düştüğü görüldü.

parka.jpg

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Ali Can Vural'ın Ordu'daki dede ocağında yas hakim. Samsun'dan Suruç'a giden Ali Can Vural'ın Ordu'nun Altınodu ilçesine bağlı Kumbaşı Mahallesi'nde bulunan dede ocağında babaanne Behiye Vural taziyeleri kabul ederken, torununun fotoğraflarına bakarak gözyaşı döktü.

TORUNU İÇİN AĞIT YAKTI

Torununun çok iyi bir insan olduğunu belirten 85 yaşındaki babaanne Behiye Vural, ağıtlar yaktı. Kendisiyle en son Ramazan'dan önce yüz yüze görüştüğünü aktaran Vural, "Arkadaşları ile toplantı yapıp oraya gitmiş sadece bu kadarını biliyorum. Torunum çok iyi bir insandı, merhametli, sevecen ve arkadaş canlısı, insan canlısı bir insandı. En son Ramazan'dan önce yanında bir arkadaşı ile bana geldi. Birkaç gün bende kaldıktan sonra 'dersim var' diyerek gitti. Son görüşüm o oldu. Bayramda da bayramımı kutladı, sağlığımı sıhhatimi sordu" dedi.
Patlamada hayatını kaybeden Ali Can Vural'ın bugün Ordu'da Kumbaşı Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

behiye-vural.jpg