BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Şüpheli paket onlara vız geldi

Biraz merak biraz sorumsuzluk, biraz da deli cesareti. Polis 'girmeyin' dedikçe onlar girmek için inat ettiler.

Abone ol

Adana'da bir bankın üzerine bırakılan şüpheli poşet nedeniyle alarma geçen polis güvenlik şeridi çekmesine rağmen vatandaş şüpheli poşetin yanından geçmek isteyince gergin anlar yaşandı. Şüpheli poşetten eski kadın çizmesi çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Nuri Sabuncu Bulvarı'nda kaldırımda bulunan bankın üzerinde poşet gören vatandaşlar, bomba olabileceğinden şüphelenerek 155'i aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, yoğunluğun yaşandığı bulvarda güvenlik şeridi çekip bölgedeki araç ve yaya trafiğini durdurdu. Güvenlik şeridi çekilmesine rağmen vatandaşlar şüpheli poşetin olduğu yere doğru gitmek isteyince polis ile vatandaşlar arasında sık sık tartışma çıktı.

ISRARLA POŞETİN OLDUĞU YERDEN GEÇMEK İSTEDİLER

Bazı vatandaşlar ısrarla poşetin olduğu yerden geçmek isteyince sinirler gerildi. Bir vatandaş ise olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarının karşısına geçerek kendisini çekmelerini istedi. Şahsı polis güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı. Bir süre sonra da olay yerine bomba imha uzmanları geldi. Bir bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek incelediği poşetin içinde eski bir kadın ayakkabısı olduğunu fark edince fünyeyi yerleştirmeden ayakkabıları alıp bomba imha aracının yanına getirdi.

Öte yandan, araç trafiği durdurulduğu için Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nda küçük çaplı kazalar meydana geldi. Bir süre sonra yol trafiğe açıldı.