BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,74
ALTIN 2.408,31
HABER /  GÜNCEL

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği kafaları karıştırdı

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğini merak edenlerin kafası karıştı. Sümeyye Erdoğan'ın somon rengi nişanlığıyla fotoğrafını görenler Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği ne renk tartışması başlattı.

Abone ol

Sümeyye Erdoğan'ın düğünü günün konusu oldu. Davetliler, güvenlik önlemleri bir yana düğünle ilgili en çok konuşulan konu Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği oldu. Uzun süredir merak edilen gelinlik bugün görüldü. Ancak Sümeyye Erdoğan'ın nişanında giydiği somon rengi elbise sosyal medyada düğünü yakından takip edenlerin kafasını karıştırdı. Sosyal medyada 'Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği ne renk?' tartışmaları başladı.

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği ne renk kafalar karıştı

Sümeyye Erdoğan'ın bugün sosyal medyada paylaşılan somon rengi elbiseli fotoğrafları nişan töreninde çekildi. Bugünkü nikah töreni öncesi ise Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın hayat hikayelerini anlatan bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Sinevizyonda hem nişan töreninde çekilen aile fotoğrafı hem de Sümeyye-Selçuk çiftinin nişan sonrası mutlu anları yer aldı.  

Fotoğrafta Emine Erdoğan’ın yanı sıra Bilal Erdoğan, eşi Reyyan Erdoğan, Esra Erdoğan eşi Berat Albayrak ve çocukları, taze damat Selçuk Bayraktar’ın annesi de yer aldı.

Sümeyye Erdoğan kaç tane gelinlik giydi

Sümeyye Erdoğan bugün ilk kez düğün konvoyu nikahın kıyılacağı salona giderken görüntülendi. 

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliği

Sümeyye Erdoğan, nikah töreninde ise altı tafta üstü ise dore ve lama detaylarla işli bir gelinlik tercih etti. 

Sümeyye Erdoğan gelinliğini kim tasarladı

Sümeyye Erdoğan gelinliğini beyaz bir buketle tamamladı. 

Sümeyye Erdoğan'ın gelinliğinde duvak yoktu

Sümeyye Erdoğan gelinliğinde ise duvak kullanmadı. 

Sümeyye Erdoğan'ın eşi Selçuk Bayraktar ise düğününde siyah takım elbise tercih etti. Selçuk Bayraktar, papyon yerine siyah kravat taktı.