BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Süleymancıların lideri eski bakan vefat etti!

Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu olan Ulaştırma eski Bakanı Ahmet Arif Denizolgun vefat etti.

Abone ol

Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu olan 61 yaşındaki Ahmet Arif Denizolgun, İstanbul'daki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etti.

61 yaşındaki Ahmet Arif Denizolgun, dün gece saat 03.00 sularında Beykoz'daki evinde rahatsızlandı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat ettiği öğrenilen Ahmet Arif Denizolgun'un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Üsküdar'daki Şakirin Camisi'nden kaldırılacak. Cenazeye yoğun katılımın olması bekleniyor. Denizolgun'un cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmesi bekleniyor.

AHMET ARİF DENİZOLGUN KİMDİR?

Ahmet Arif Denizolgun 1956 yılında İstanbul'da doğdu. Ahmet Arif Denizolgun, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi, bugunkü adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar akademisi Mimarlık Bölümünü bitirdi.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI GÖREVİNDE BULUNDU

Daha sonra Columbia University Wagner College Ekonomi İş İdaresi bölümünden mezun olan Ahmet Arif Denizolgun Serbest Mimar ve Müteahhitlik yaptı. 1994 seçimlerinde Antalya'da milletvekili seçilen Denizolgun; 20. Dönem Antalya Milletvekilliği ile Ulaştırma Bakanlığı yaptı. NATO Komisyon Başkanlığı, Teknoloji ve Bilim Komisyon üyeliği görevlerinde bulunmuştur.