BIST 9.579
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.489,26
HABER /  GÜNCEL

Sular çekilince ortaya çıktı! Görenler inanamadı

Adana'da Seyhan Nehri yatağında pimi çekilmemiş el bombası bulunurken bir genç kızın ise bu anları sosyal medyada canlı yayınlaması dikkat çekti.

Abone ol

ADANA'da, Seyhan Baraj Gölü kapakları kapatıldığı için su olmayan Seyhan Nehri yatağında asma kilit gören baba ile oğul kilitleri almak için nehir yatağını indiği sırada poşet içinde pimi çekilmemiş bomba olduğunu fark ederek olduğu yere geri bırakıp oğluna polisi aramasını istedi.

Olay, Seyhan Nehri'nde meydana geldi. Yeni Köprü'den oğlu ile birlikte geçen İbrahim Şimşek, Seyhan Baraj Gölü kapakları kapatıldığı için su olmayan Seyhan Nehri yatağında asma kilit gördü.

Baba ile oğul asma kilitleri almak için nehir yatağını indiği sırada poşet içinde bir cisim gördü. Baba Şimşek poşeti eline alınca içinde pimi çekilmemiş bomba olduğunu fark ederek olduğu yere geri bırakıp oğluna polisi aramasını istedi.

EKİPLER EL BOMBASINI İNCELEDİ

Bir süre sonra olay yerine gelen polis, el bombasının etrafını güvenlik şeridi ile çevirip olay yeri inceleme ve terörle mücadele ekiplerine haber verdi.

Ekipler el bombasını incelemeye aldı. Bu sırada vatandaşlar nehir yatağında balık avlamaya devam etti.

GENÇ KIZ CANLI YAYIN YAPTI

Bu sırada köprüden geçip nehir yatağında polislerin olduğunu gören meraklı vatandaşlar da hemen cep telefonu kameralarıyla bu anı görüntüleme yarışına girdi. Çok sayıda vatandaş cep telefonu ile görüntü çekerken bir genç kızın daha da ileri giderek el bombasının bulunmasını sosyal medya üzerinde canlı yayın yaparak takipçilerine duyurduğu görüldü.

Genç kız hem köprü üzerinden hem de nehir kenarından olayı anlatarak canlı yayın yaptı. Polis gerekli incelemeyi yaptıktan sonra el bombasını imha etmek üzere götürdü. Polis el bombasını kimin attığını belirlemek için çalışma başlattı.

"EL BOMBASINI NEDEN BURAYA ATIYORLAR"

El bombasını bulan İbrahim Şimşek ise "El bombasını neden buraya atıyorlar. Ben elime alınca bomba olduğunu fark edip yere bıraktım. Bunu bir çocuk alıp fark etmeyip pimini çekse patlama olacak ve çok üzücü olaylar olacaktı." dedi.