BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.481,35
BİLİM - TEKNOLOJİ

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, PES 2019'da

Fenerbahçe'nin stadyumu Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin görüntüleri dikkati çekiyor. Ülker Stadyumu lisanslı olarak PES 2019'da yer alacak.

Konami'nin geliştirdiği PES 2019'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nin yer aldığı ortaya çıktı. Oyunun E3 tanıtımında ekrana gelen bir sahne, yapıma Fenerbahçe stadyumunun en ince ayrıntısına kadar aktarıldığını gün yüzüne çıkardı.

PES 2019'un E3 tanıtım videosunda, oyunda Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nin yer aldığı ortaya çıktı! Videonun 14. saniyesinde ekrana gelen görüntüde, stadın tribün atmosferi resmediliyor. Ayrıca tribün duvarında Atatürk'ün yer aldığı fotoğrafa da yer veren yapımcı Konami, stadyumu en ince ayrıntısına kadar oyuna eklemiş gözüküyor.

30 Ağustos'ta PC, PS4 ve XOne için satışa sunulması beklenen PES 2019, bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi lisansını kaybetti. Buna karşın Danimarka Superligi, Portekiz Ligi NOS, Belçika Pro Ligi, İsviçre Süper Ligi, İskoçya Ladbrokes Premiership, Arjantin Süperligi ve Rus Premier Ligi'nin lisanslarını alan Konami, serinin mevcut kitlesini korumayı ve hatta geliştirmeyi amaçlıyor.

Sitene Ekle