BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
POLİTİKA

Erdoğan açıkladı! Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitinginde kim vardı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingiyle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Erdoğan; 'Diyarbakır’da dün bir miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgiye göre bu mitinge katılanların neredeyse tamamı HDP’li. Bir tane Türk bayrağı yok' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Vilayet Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vardı. Muharrem İnce için: ''Terörist başını Edirne cezaevinde ziyaret eden birinden ne bekleyebilirsiniz'' diyen Erdoğan İnce'nin Diyarbakır mitingiyle ilgili aldığı istihbaratı da paylaştı. Erdoğan'In konuşmasından satırbaşları:

İSTİHBARATTAN ALDIĞIM BİLGİ: Diyarbakır’da dün bir miting yaptı. İstihbarattan aldığım bilgiye göre bu mitinge katılanların neredeyse tamamı HDP’li. Bir tane Türk bayrağı yok. Bunların kimlerle beraber oturup kalktıkları ortada. Mesela FETÖ ile mücadele ve bu ihanet çetesinin ele başının Türkiye’ye iadesi için ne düşünüyor.

BEN FETÖ'CÜLERİN APOLETLERİNİ SÖKTÜM: Askerlerimize komutanlarımıza hakaretlerinden ne düşündüğünü anladık. Ne diyor ‘göreve geldiğimde apoletlerini sökeceğim.’ Ya bir kere milletim sana o yetkiyi vermeyecek. Burası bir hukuk devleti. Bu millet sana o apoletleri sökme yetkisi vermeyeceği gibi Metin Temel Paşa’ya o apoletleri taktı. Ne diyor ‘Erdoğan söktü’ diyor. Ben FETÖ’cülerin apoletlerini söktüm.

ASIL KEK BUNLARA DENİR: Dev liman projeleriyle ülkemizi uluslararası ticaretin uğrak noktası haline getiriyoruz. Seçim beyannamemizde 146 projemiz var, ana muhalefet sadece kıraathanemiz içindeki keklere takılmış, asıl kek bunlara denir.

Sitene Ekle