BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
POLİTİKA

İnce delirecek! CHP'li vekil Erdoğan için oy istedi...

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş,seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir esnafa 'Cumhurbaşkanlığında Reis'e oy verebilirsiniz hiçbir sorun yok ama milletvekilliğinde kendimize oy istiyoruz.' sözleri sosyal medyada gündem oldu.

24 Haziran'a günler kala CHP Milletvekili cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce'ye oy verilmese bile milletvekili seçiminde CHP'ye oy verilmesini istedi. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği bir esnaftan oy istedi. Demirtaş, “Cumhurbaşkanlığında Reis'e oy verebilirsiniz hiçbir sorun yok ama milletvekilliğinde kendimize oy istiyoruz. Bu sefer oyları ikiye bölelim" dedi. Bu sözler sosyal medyada olay oldu.

Ünal Demirtaş kimdir?

Ünal Demirtaş, 9 Eylül 1971 yılında Karadeniz Ereğli'de dünyaya geldi. Babasının ismi Yılmaz, annesinin ismi Halime'dir. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1994 yılında mezun odu.

Ünal Demirtaş, serbest avukat olarak çalıştı. İş hukuku uzmanıdır. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ve şirketlerde hukuk danışmanlığı yaptı.

Orta derecede İngilizce bilen Ünal Demirtaş, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Sitene Ekle