BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  GÜNCEL

Sudenaz feci şekilde öldü

4 yaşındaki Sudenaz sokakta oynuyordu. Yerdeki şeyler ilgisini çekti ve...

Abone ol

Konya’nın Ilgın İlçesi’nde, bayramda çikolata zannederek yediği çatapattan zehirlenen 4 yaşındaki Sudenaz İnce, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

4 yaşındaki Sudenaz İnce, Ramazan Bayramı’nın ilk günü arkadaşları ile evlerinin kapısının önünde oynarken, çocukların patlattıkları çatapatları çikolata zannederek yedi. Bir süre sonra fenalaşan Sudenaz, ailesi tarafından Ilgın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Numune Hastanesi'ne sevkedilen Sudenaz İnce, buradan da Faruk Sukan Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne gönderildi.

Midesi yıkanan Sudenaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük Sudenaz’e yapılan otopside yüksek fosfor ve baruttan dolayı zehirlenmesi sonucu öldüğü belirtildi.

GEÇ KALINMIŞ

Acılı anne Sevda İnce, Tıp Fakültesi’ndeki doktorların uygun tedavi için geç kalındığını söylediklerini ileri sürdü. İnce, “Kızım arkadaşları ile evin önünde oynarken eline geçirdiği çatapatları çikolata zannederek yemiş. Biz çocuğumuzu hemen hastaneye kaldırmamıza rağmen öldü. Benim kızım hep gelinlik giymek isterdi. Yürüyerek gittiği hastanede gelinlik yerine kefen giydi. Tıp Fakültesi’ndeki doktorlar da uygun tedavi için geç kalındığını söyledi. Çocuğumun ölümünde kusur bulunup bulunmadığının araştırılmasını istiyorum” dedi.