BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Sude Konutları'nda kaçırılmaz fırsatlar!

Sumen İnşaat'ın Çamlıkuledeki son projesi Sude Konutları evsahibi olmak isteyenlere inanılmaz fırsatlar sunuyor.

Abone ol

Sumen İnşaat tarafından İzmir'in Buca ilçesi Çamlıkule'de inşası tamamlanan Sude Konutları'nda ev sahibi olanlar ayrıcalıklı yaşama adım atarken, hemen taşınma imkanıyla ev sahibi olma fırsatı sürüyor.

Hızla gelişen bölgede yaşamak isteyenlerin beklentilerine cevap veren aynı zamanda güvenli bir sitede yaşamanın ayrıcalığını bulacağınız SUDE KONUTLARI, 1800 m2 ye yakın çevre düzenlemesi, geniş otoparkı, çocuk oyun alanı ve güzel bitkilerle donatılmış kamelyalı bahçesi gibi çeşitli sosyal donatı alanlarıyla kaliteli, güven dolu bir yaşam sunuyor.

Sektörün birinci sınıf malzeme ve ürünlerinin kullanıldığı tüm donanıma sahip, toplam 43 konuttan oluşan sitede kullanışlı iki farklı 3+1 daire seçeneği bulunuyor.

Lokasyonu sayesinde bir çok yere rahat ulaşım imkanı bulacağınız Sude Konutları; Toplu ulaşım noktalarına, Alışveriş merkezlerine, Pazar yerine yürüme mesafesinde. Özel Tınaztepe Hastanesi, Buca Kadın Doğum Hastanesi, Buca Üçkuyular Meydanına ise araçla 10 dk. yankınlıkta ve Çevre Yolundan Çeşme, Kuşadasına ulaşımınız çok kolay.

Ayrıca konum itibariyle 9 Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsüne yakın olan Sude Konutları, üniversite personelleri ve Öğretim görevlileri tarafından yoğun ilgi görüyor.