BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,37
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Star Trek Online'a çok büyük güncelleme geliyor

Star Trek Online, konsollara 14 Şubat'ta büyük bir güncelleme getiriyor.

Abone ol

Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek Online‘a konsolda yapılacak en yeni güncellemeyi duyurdu: Agents of Yesterday!

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yayımcısı, Star Trek evrenini temel alan oyununun üçüncü resmi genişlemesini Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında 14 Şubat’ta sunacak. Agents of Yesterday, oyuncuları Star Trek: The Original Series kaptanları olmaları için geçmişe gönderiyor. Bir simgeye dönüşmüş olan bu televizyon dizisi, tüm zamanların en popüler bilimkurgu zincirlerinden birinin yolunu açtı. Bu en yeni konsol güncellemesi, Enterprise gibi orijinal gemileri oyuncuların erişimine açacak, onlara bölümlerden oluşan heyecan verici bir hikâye içeriği ve hem Agents of Yesterday sürümüne hem de genişlemenin en son güncellemesi olan Artifacts’e ait yeni oynayış özellikleri sunacak.

Agents of Yesterday, Star Trek Online kaptanlarını işe alıp geçici ajanlara dönüştürerek geçmişi muhafaza etmek suretiyle geleceği kurtarıyor. Oyuncular, Star Trek: The Original Series’den bir kaptan oluşturarak aralarında Constitution sınıfı yıldız gemisi Enterprise’ın da bulunduğu çok sayıdaki 23. yüzyıl gemilerinden biriyle uçacak. Her yeni bölümde oynadıkça çok sevilen Star Trek oyuncularının seslendirdiği simgeleşmiş karakterlerle etkileşime geçecekler. Walter Koenig, Chris Doohan (James Doohan’ın oğlu), Chase Masterson, Matt Winston ve Joseph Gatt bunlardan bazıları. Konsol güncellemesinde yeni bir uzmanlık ağacı, yeni özel vazife görevleri ve aralarında K-13 Fleet Holding’in, yeni silahların ve köprü subaylarının da olduğu Artifacts güncellemesi içerikleri de bulunacak.