BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,22
ALTIN 2.444,53
HABER /  SPOR

Spiker öyle bir yorum yaptı ki

Beşiktaş'ın şoke eden yenilgisine FOX TV spikerinden öyle yorumlar geldi ki... Yorumcunun sözleri sarsıcıydı...

Abone ol

Beşiktaş’ı eleştiren G.Amerika’daki Fox TV yorumcusu, “Birbirini tanımayan 11 kişiden oluşmuş. Çaba var ama oyun stili yok” dedi...

CSKA Moskova-Beşiktaş maçını Güney Amerika ülkelerine yayınlayan Fox TV’nin yorumcusu, siyah-beyazlılar için oldukça üzücü ve ilginç ifadeler kullandı.

Beşiktaş’ın, birbirini tanımayan 11 kişiden oluşmuş bir takım görüntüsü ortaya koyduğunu söyleyen yorumcu, “Sanki hiç bir arada oynamamış gibi futbol ortaya koyuyorlar” diye konuştu.

Maç sırasında, siyah-beyazlıların bu maçı kaybetmesi durumunda grubunda sonuncu olmayı da hemen hemen garantileyeceğini vurgulayan futbol uzmanı, “Çaba var ama oyun stili yok. Beşiktaş böylesine hayati bir maça hiç çalışmadan gelmiş. Mustafa Denizli’nin bu takıma biraz aksiyon vermesi lazım” yorumunu yaptı.

Ruslar’ın en rahat maçı

Fox TV yorumcusu, sözlerini şöyle sürdürdü:
Geçen yıl bu takımın nasıl iki kupayı müzesine götürdüğüne inanamıyorum. Ligde bu sene ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 15 puan gerisinde mücadele ediyor. Bu bakımdan takımın ne Avrupa kupalarında, ne de Türkiye Süper Ligi’nde bir hedefi kalmış. Ruslar’ın en rahat karşılaşmalarından biri oldu.”

Yusuf’u da Vikingli savaşçıya benzeten uzmanlar, “Topu ayağında saklamasını çok iyi beceriyor ama o da yavaş futbola alışmış” ifadesini kullandılar.

BEŞİKTAŞLILARI KAHREDEN MAÇIN
ÖZETİ DİĞER SAYFADA...

[PAGE]



Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Beşiktaş, CSKA Moskova'ya konuk oldu. İlk yarıyı 1-0 geride kapayan Beşiktaş, CSKA Moskova'nın ikinci golüyle oyundan düştü ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nd e ilk maçında Manchester United'a mağlup olan Beşiktaş, ikinci maçında CSKA Moskova ile deplasmanda karşılaştı. Mücadelenin hemen başında Dzagoev'in sert şutuyla gelen gole engel olamayan siyah beyahlılar, ikinci yarıya iyi başlamalarına rağmen Krasic'in golüyle iki farklı geriye düştü. Uzatma dakikaların Ekrem Dağ'ın golü ise teselli oldu.

Erken gol
CSKA Moskova, Beşiktaş karşısında golü erken buldu. 7. dakikada Dzagoev'in ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Rüştü karşılayamadı ve ev sahibi ekip öne geçmeyi başardı. 11. dakikada savunmanın arkasına atılan pasa hareketlenen Holosko, kaleci Akinfeev ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Rus kaleci başarılıydı. İlerleyen dakikalarda sakatlanan Holosko yerine Yusuf oyuna dahil oldu. Rakip sahada çok pas hatası yapan Beşiktaş, oyun kurmakta zorlandı. Düşük tempoda geçen ilk yarıyı CSKA Moskova 1-0 önde kapamayı başardı.

İkinci gol umutları tüketti
İki yarıya Beşiktaş, daha istekli başlarken CSKA Moskova, kendi yarı sahasında pas yaparak oyunun kontrolünü elinde tutmak istedi. 56. dakikada ceza sahasında Tello'nun yerden pasında Nihat müsait pozisyonda topa vuramadı. 61. dakikada ev sahibi ekibin ikinci golü geldi. Topla ilerleyen Krasic, rakiplerinden sıyrıldı ve ceza sahasına girerken vuruşunu yaptı. Top Rüştü'nün altından geçerek ağlarla buluştu.

İkinci golden sonra yapılan oyuncu değişiklikleriyle daha defansif bir oyun izleyen CSKA Moskova, oyunu iyice soğuttu. Buna karşılık Beşiktaş, rakip sahada etkili olamazken aradığı golü uzatma dakikalarında buldu. Sol kanattan İsmail çizgiye indi, çevirdiği topa Ekrem Dağ sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmada CSKA Moskova'nın 2-1 üstünlüğüyle sona eriyor.

CSKA MOSKOVA: 2-1 :BEŞİKTAŞ


Stat: Luzhniki
Mejuto Gonzales, Jesus Calvo Guadamuro, Roberto Diaz Perez Del Palomar (İspanya)

CSKA Moskova: Akinfeev 6, Şemberas 6, Ignaseviç 5, A. Berezutski 5 (Dk. 46 Grigoriev 6), Mamaev 7, Gonzales 6 (Dk. 78 Schennikov 5), Odiah 5, Krasiç 7, V. Berezutski 6, Necid 6 (Dk. 62 Rahimic 5), Dzagoev 7

Beşiktaş: Rüştü 3, İsmail 4, İbrahim Kaş 4, Ferrari 3, Sivok 4, Tello 3 (Dk. 75 Bobo 3), Ekrem 5, Holosko 3 (Dk. 34 Yusuf 4), Ernst 4, Nihat 4 (Dk. 72 Serdar Özkan 3), Mert Nobre 4

Goller: Dk. 7 Dzagoev, ıÜüDk. 60 Krasic (CSKA Moskova), Dk. 90+2 Ekrem Dağ (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 35 A. Berezutski, Dk. 37 Odiah, Dk. 61 Krasic, Dk. 81 Ignashevich (CSKA Moskova), Dk. 21 İsmail, Dk. 80 Sivok (Beşiktaş)

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanan CSKA Moskova - Beşiktaş mücadelesini ev sahibi ekip Dzagoev ve Krasic'in attığı gollerle 2 - 1 kazandı. Beşiktaş'ın tek golünü ise uzatma dakikalarında Ekrem Dağ kaydetti.

İLK YARININ KIRILMA ANLARI...
 DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanan CSKA Moskova - Beşiktaş mücadelesinin ilk yarısını ev sahibi ekip Dzagoev'in attığı golle 1 - 0 önde tamamladı.

7. dakikada CSKA Moskova öne geçti. Bu dakikada Dzagoev'in uzaktan sert şutunda top kaleci Rüştü'nün üzerinden ağlarla buluştu: 1 - 0.

12. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Holosko kaleci Akinfeev ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda meşin yuvarlak kaleciden sekerek direğin üstten kornere gitti.

43. dakikada Beşiktaş'tan Mert Nobre'nin uzaktan sert şutunda, CSKA Moskova kalecisi Akinfeev üzerine gelen topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı da CSKA Moskova'nın 1 - 0 üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARININ KIRILMA ANLARI...
DİĞER SAFYADA

[PAGE]

51. dakikada Beşiktaş'ta Tello sol kanattan korneri kullandı, ceza sahasına yaptığı ortada Mert Nobre kafayı vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

55. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Ekrem sol kanattan ceza sahasına girdi, Nihat'a pasını verdi ama Nihat topa vuramayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

60. dakikada CSKA Moskova Krasic ile 2. golü buldu. Bu dakikada Krasic sol kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi, savunmada Sivok'u da geçti, kaleye şutunu vurdu ve top kaleci Rüştü'nün yanından ağlarla buluştu: 2 - 0.

68. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Yusuf sol kanattan ceza sahası içine ortaladı, İbrahim Kaş yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.

73. dakikada CSKA Moskova atağında Rahimic ceza sahası dışında topla buluştu, kaleye baktı, sert vurdu ve kaleci Rüştü son anda topu üstten kornere çeldi.

90. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı.Yusuf sol kanattan ceza sahası içine havadan pasını attı, İbrahim Kaş sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı, şutunu vurdu ve kaleci Akınfeev son anda topu çeldi, sonrasında havalanan topu savunma kornere gönderdi.

90+2'de Beşiktaş Ekrem Dağ'ın attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Bu dakikada İsmail'in sol çaprazdan taşıyıp geriye çıkardığı topa Ekrem ceza sahası içinde gelişine sol ayakla sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu: 2 - 1.

Karşılaşma da ev sahibi CSKA Moskova'nın 2 - 1 üstünlüğünde sona erdi. Bu skorla Beşiktaş, puansız son sırada yer alırken CSKA Moskova da ilk 3 puanın sahibi oldu.