BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

SP lideri siyasete gözdağı verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş göle olta attı ve "Siyasete de oltayı attım. İkisinde de sabır şartmış." dedi.

Abone ol


İNTERNETHABER

ANKARA-
Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş göle olta attı ve siyaset dünyasına, şu espirili sözlerle mesaj verdi: "Siyaset de balık tutmak gibi sabır işidir. Siyasete oltayı attım ve sabırlıyım."

Geçen hafta Cuma günü Konya'da Necmettin Erbakan ile yoğun bir program geçiren SP lideri,  hafta sonunu eşi, yakınları, bazı parti kurmayları ve gazeteci dostlarıyla birlikte İstanbul yolu üzerindeki Green Park Otel'de dinlenerek ve eğlenerek geçirdi.

KUZU ÇEVİRDİ
Göl çevresinde yürüyüş yapan, çim sahada futbol oynayan ormanda kuzu çevirme ile piknik yapan SP lideri akşam üzeri göl kıyısında keyif yaptı. Büyük bir ateş yakan kurtulmuş ve beraberindekiler çay içip sohbet etti bir ara Kurtulmuş balık tutmaya heveslendi.


ACEMİ AMA KARARLI BALIKÇI
Ancak balık tutmanın acemisi olduğu gözlenen Kurtuluş'un yardımına İnternethaber Ankara Temsilcisi Zübeyir Kındıra yetişti. Balık tutmanın inceliklerini anlatan Kındıra, oltayı en uygun yere atmanın, sesiz ve sabırlı olmanın ve oltayı sağlam ve düzgün tutabilmenin avcılıktaki önemini anlattı.Kurtulmuş Kındıra'nın öğütlerini yerine getirip göldeki aynalı sazanları avlamaya çalıştı. Kurtulmuş,"Balık tutmak da siyaset gibi inceliklere sahip ikisinde de sabırlı olmak çok önemli. Siyasete de oltayı attım, sabırla bekliyorum. Bu sabrımın semeresini göreceğime inanıyorum. Büyük balığı tutacağım" dedi.

"BİRGÜN OLTAM DOLACAK"
Gazetecilerle balık avcılığı ve siyaset benzetmesi yaparak şakalaşan Kurtulmuş, gölde aynalı sazan tutamadı ama siyasete attığı oltanın boş gelmeyeceğini iddia etti.Kurtulmuş Ankara Temsilcimiz Kındıra'ya birlikte daha uygun bir zaman da ve uygun bir gölde balık avına çıkma teklifinde de bulundu.