BIST 9.804
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,04
HABER /  GÜNCEL

SP adayının seçim aracına 'eş' vetosu! Eşim ne derse o...

Saadet Partisi Ankara 2. bölge milletvekili adayı Avukat Ali Aktaş'ın eşi Gamze Çalayer Aktaş, seçim araçlarına isyan etti. Vekil adayı Aktaş "Bana yaptırdıysanız kaldırın" diye partiye müracat etti. Saadet Partisi de aracın resmini paylaşıp 'söktürüyoruz' cevabı verdi.

Abone ol

SAADET Partisi Ankara 2. bölge milletvekili adayı Avukat Ali Aktaş'ın eşi Gamze Çalayer Aktaş seçim arabalarıyla ilgili Twitter'da espirili bir isyan başlattı. Bunun üzerine eşi Ali Aktaş da aynı şekilde cevap verince devreye Saadet Partisi girdi ve espiriyi devam ettirdi. 

Gamze Çalayer Aktaş, twitter hesabıdan “Bunca yıllık ömrümde gördüğüm en saçma olay Seçim arabalarıdır. Hangi parti olursa olsun, İnanılmaz cahilce, boş ve müsriflik. Trafikte yanımdan geçince dahi sinirlerim zıplıyor. Varın uyuyan çocukları, hasta yatan yaşlıları siz düşünün. Acilen yok olmalısınız. Hepiniz, hepiniz” twitini paylaştı.

Saadet Adayı Avukat Aktaş da eşinin tweetini alıntılayıp partisine seslenerek şu yorumu yaptı: “Eşim haklı, eşim ne derse haklıdır. Eşim öfkelendi. Bana seçim arabası yaptırmışsanız lütfen iptal ediniz. Çünkü kalbi ılık olmak bunu gerektirir.”

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı da bunun üzerine Aktaş ile partinin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun yan yana fotoğraflarının yer aldığı bir seçim aracının fotoğrafını paylaşarak, “Araçları durdurduk söktürüyoruz, biliyoruz ki evde son söz sizin” cevabını verdi.