BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,85
HABER /  GÜNCEL

Sözen Kevin Costnerı fena yaktı

Bülent Arınç haşladı; Deniz Baykal çattı; MHP'nin ağzına sakız oldu.. Son olarak öyle bir şok yaşadı ki 120 bin euro'dan da oldu

Abone ol

Kevin Costner Kevin Costner olalı böylesini yaşamadı... Hollywood starının başına açtığı belalar çorap söküğü gibi geldi...

AK Parti'nin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen’den söz ediyoruz. Edibe Sözen kendini yakmakla kalmadı, Kevin Costner'ı da Ankara'nın yüksek gerilimli  siyasetinin hedefi haline getirdi.

Bülent Arınç'ın fena haşladığı; CHP Lideri Deniz Baykal'ın "Sen çık artistliğni yap, bizim içişlerimize neden karışıyorsun" diyerek çattığı Kevin Costner MHP'lilerin ağzına sakız oldu.

“Oscar” ödüllü Amerikalı oyuncu Kevin Costner işte bu sıcak günlerde konser vermek için Türkiye'ye geldi. Son şoku da burada yaşadı. 16 Ekim Cuma günü İstanbul’da vereceği konser iptal edildi.

BİLETLER TÜKENDİĞİ HALDE SON ANDA İPTAL EDİLDİ

Ahmet San ve Cüneyt Ortan’ın Hilton Convention Center’da organize ettiği konsere aynı zamanda Costner’ın tanıtım yüzü olduğu Türk Hava Yolları sponsor olmuştu. Grubu Modern Fest’le 2007’de İstanbul’da 5 bin kişiye konser veren Costner’ın 112, 165 ve 265 TL’ye satılan biletlerinin büyük kısmı tükendi.

AHMET SAN BAŞBAKANIN SON KARARINDAN ÇEKİNDİ 

Milliyet'in haberine göre San ve Ortan, 1500 kişilik Hilton Convention Center’ı dolduracaklarından emin olmalarına rağmen son anda konseri iptal etme kararı aldı. İddiaya göre, iki organizatörün bu kararı almasına, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’yi “yok yere yıpratan” bir polemiğin içine sürüklediği öne sürülen Edibe Sözen’e son kongre ardından MYK’da tekrar görev verilmemesi neden oldu.

BÖYLECE COSTNER 120 BİN EURO'DAN OLDU

Costner üzerinden tekrar bir “açılım” polemiğinin doğmaması için konseri iptal etme kararı alan San ve Ortan, durumu Costner’a da iletti. Ünlü oyuncuyla konser için 120 bin euro’ya anlaşıldığı da gelen bilgiler arasında.