BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
POLİTİKA

Soylu: ByLock'çu vekil bulun istifa etmeyen şerefsizdir

Meclis'te konuşma yapan İçişleri Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiaları hakkında AK Parti'de 1 ByLock'çu vekil bulun istifa etmeyen şerefsizdir diyerek sert bir çıkış yaptı.

TBMM'de 2018 yılı bütçe görüşmeleri devam ederken bugün İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülürken konuşmalarda sertliğin dozajıda oldukça yüksekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu'nda bakanlığının bütçesine ilişkin konuştu. Kürsüye 9 klasörle gelen Süleyman Soylu, CHP'nin eleştirilerine yanıt verdi. Klasörlerden çıkardığı 'İftiralar', 'Yalanlar', 'Hakaretler' başlıklı çok sayıda dövizle CHP'ye yüklenen Süleyman Soylu'nun iddiaları ana muhalefet sıralarından sık sık tepki gördü. Soylu'nun konuşması sonrasında yerdeki onlarca dövizi AK Parti milletvekilleri topladı.

"AK PARTİ'DE BYLOCKCU MİLLETVEKİLİ İSPAT ETSİNLER İSTİFA ETMEYEN NAMERTTİR"

CHP'nin, AK Partili 4 bakan ve 60 milletvekilinin Bylock kullanıcısı olduğu yönündeki iddialarını hatırlatan Soylu, şöyle dedi: “4 Bylock kullanıcısı bakan, 60 değil bir tane Bylockcu milletvekili ispat etsinler, istifa etmeyen namerttir."

CHP'ye yüklenen Süleyman Soylu “Biz birilerinin yetiştirdiği adamlar olmadık. Birilerinin güttüğü adamlar olmadık. Biz geçmişte ne yaşadığımızı bilen bir anlayışın kendisiyiz. Bizim hikayemizde tahta sandık var. Tahta idam sehpası yok. Hikayemizde demokrasi var darbe yok. İnsanlara hürmet var, iftira yok. "

Sitene Ekle