BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97
GÜNCEL

Yolun karşına geçmek isteyen kişiye otomobil çarptı: 1 ölü

Kuşadası'nda yolun karşısına geçmek isteyen kişiye otomobil çarptı, kaza anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen kişi otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi, kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Süleyman Demirel Bulvarı Yavansu mevkisinde, Halil Küçüali'nin kullandığı 09 BCR 92 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Esat Büyükaslan'a (70) çarptı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Büyükaslan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Büyükaslan'ın cenazesi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü Küçükali ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaza anı ise bölgedeki bir otelin kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler