BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.432,72
GÜNCEL

Boğazda uçakların ışık dansı, adeta büyüledi

İstanbul Boğazı'nın üstünden geçen uçakların peşi sıra ilerlemesi hızlandırılmış görüntüyle ilgi çeken anlar ortaya çıkardı.

Görüntüler Eminönü'nden çekildi. Peşi sıra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden geçerek iniş için Atatürk Havalimanı'na yönelen uçaklar hızlandırılmış görüntüyle ilginç manzara oluşturdu. Ayrıca vapur ve teknelerin İstanbul boğazındaki hareketliliği de görüntülere renk kattı.

UÇAKLARDAN DA DOYUMSUZ İSTANBUL MANZARASI İZLENİYOR

Atatürk Havalimanı'na günde ortalama 600 uçak iniş yapıyor. İniş için rüzgarın durumuna göre 05-23 numaralı piste yönlendirilen uçaklar Boğaz üstünde peş peş sıralanıyor. Boğaz üstünden geçen uçaklar da bulunanlar İstanbul'un güzelliklerini görme şansı yakalıyor.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler