BIST 9.722
DOLAR 32,59
EURO 35,00
ALTIN 2.425,26
MEDYA

Beyaz Show'da Mustafa Ceceli'ye şarkı sözü sürprizi!

Beyaz Show'a konuk olan Mustafa Ceceli'ye sürpriz bir video hazırlandı. Mustafa Ceceli'nin şarkı sözleri günlük hayatta kullanılırsa ne olur?

Beyaz Show'a 15 Aralık Cuma akşamı Türk pop müziğinin sevilen sesi Mustafa Ceceli, "Acı Tatlı Ekşi" filmi ile sevilen oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, efsane futbolcu Tümer Metin konuk oldu. Beyaz Show ekibi ise Mustafa Ceceli için sürpriz bir video hazırladı. Sokağa çıkan Beyaz Show ekibi "Mustafa Ceceli şarkı sözlerini melodisiz söyleyince ne olacak?" soruna cevap aradı! Aşk kokan sözler, erkeklerin garip tepkisiyle karşı karşı kaldı.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle