BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
GÜNCEL

Süleyman Soylu Mesut Yılmaz'ın oğlunun ölümü ile ilgili konuştu

İçişleri Bakanı Soylu, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı. Soylu, 'Yavuz Yılmaz'ın amcalarıyla irtibat halindeyiz, incelemeler sürüyor' dedi.

Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili TBMM'de açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eski başbakanlarımızdan, eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz'ın ve Berna Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz, bu sabah 09.00'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat etmiş olduğunu öğrenmiş olduk. Gerek İstanbul Valimiz gerek İstanbul ve Beykoz emniyet müdürlerimiz ile teması kurduk, olay yerine intikal ettiler. Sayın Ahmet Mesut Yılmaz şu anda ABD'den dönüyor, uçak yolculuğunda. Amcalarıyla temas kurduk. Allah rahmet eylesin. Olayla ilgili arkadaşlarımızın gerekli çalışmaları sürüyor. Ben de bütün Yılmaz ailesine ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum" dedi.

Bütçe görüşmelerinin devam ettiği TBMM'de, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile yerlerinden söz alan AK Parti, CHP, HDP ve MHP grup başkanvekilleri de başsağlığı dileklerini iletti.

Sitene Ekle