BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.468,64
HABER /  DÜNYA

Soyguna ’’Evleniyoruz’’ kamuflajı

Adana’da 3 kişi, bir otomobilin ön plakasına "Evleniyoruz" arka plakasına ise "Mutluyuz" yazısı asarak kuyumcu önüne gelip parke taşıyla...

Abone ol

Adana’da 3 kişi, bir otomobilin ön plakasına "Evleniyoruz" arka plakasına ise "Mutluyuz" yazısı asarak kuyumcu önüne gelip parke taşıyla vitrinin camını kırıp altın çalmak istedi ancak, başarılı olamayınca kaçtı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi, Dedekorkut Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir otomobilin ön plakasına "Evleniyoruz", arka plakasına ise "Mutluyuz" yazısı asan 3 kişi, Çukurova Caddesi’nde bulunan Ruşen Çetinkaya’ya ait Çetinkaya Kuyumculuk önüne geldi. Otomobilden inen iki kişiden biri elindeki parke taşını kuyumcunun vitrinine atarak camını kırdı. Bir kişi ise kırılan camdan altınları almak istedi. Ancak soyulduğunu fark eden Çetinkaya uzaktan kumanda ile vitrinin kepengini indirdi. Zanlılar bu nedenle altını alamayarak kendilerini bekleyen otomobile binip, Dedekorkut Mahallesi 835. Sokak’tan kaçtı. Çetinkaya hemen polise haber verirken, bu arada vitrin camının kırılmasıyla kaldırıma saçılan altınlar da kuyumcu tarafından toplandı.
Olay yerine gelerek geniş çaplı araştırma başlatan polis, şimdi her yerde bu otomobili arıyor.
(İHA)