BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,77
ALTIN 2.393,90
HABER /  GÜNCEL

Sopalı katil nasıl yakalandı?

Sopayla ablası ve annesini hunharca öldüren katil polisten kaçamadı.

Abone ol

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde annesi ile 3 çocuk annesi ablasını, töre yüzünden sopa darbeleriyle öldürdüğü öne sürülen genç ve olayla ilgisi olduğu iddia edilen eniştesi adliyeye sevk edildi.

2 ay önce Kars'taki evini terk ederek Gebze'nin Dilovası beldesine gelen annesi Aysen Cihangir (47) ile 3 çocuk annesi olan ablası Bahargül Öztürk'ü (27) eve geri götürmek için gelen E.C. (19), olumlu cevap alamayınca tartışmaya başladı.

Annesi ve ablasını gece yarısı evde sopayla döverek öldürdüğü öne sürülen E.C. ankesörlü telefondan ablasının cep telefonunu arayınca, yeri tespit edilerek yakalanmıştı. Olayla ilgisi olduğu öne sürülen eniştesi T.Ö. de Ankara'da gözaltına alınarak Gebze'ye getirildi.

Baba Z.C. (51) ise Kars'ta ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı. Zanlı E.C. emniyetten adliyeye götürülürken, cinayeti namus için yaptığını söyledi. E.C. ile birlikte eniştesi T.Ö. de adliyeye sevk edilerek sorgulanmaya başlandı.

Öldürülen anne ve kızının, E.C.'nin böyle bir şey yapmasından korktukları için kayboldukları ya da intihar ettikleri süsü vermeye hazırlandıkları, bu korkularını komşularına da anlattıkları öğrenildi.