BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.408,04
HABER /  POLİTİKA

Sonunda RTE yazan tweetlere dikkat

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2015 yılının ilk resmi tweetini attı. Erdoğan'ın danışmanları ile kendisinin attığı tweetlerde ise rumuz farkı var.

Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılın ilk tweetini sigara için attı. 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla bilgisayarın başına geçen Erdoğan, takipçilerden iradelerine sahip olarak sigarayı bırakmalarını istedi. Cumhurbaşkanı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz ise Erdoğan'ın kendi attığı tweetlerin soruna RTE rumuzu eklediğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ilk 'resmi' tweetini attı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk paylaşımını 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaptı. 
 
Erdoğan, Twitter'daki "@RT_Erdogan" hesabından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla değerlendirmelerde bulundu. 
"KENDİ ATTIĞI TWETLER 'RTE' RUMUZUYLA..."
 
Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı ve Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu üyesi Mücahit Küçükyılmaz yaptığı açıklamada, "Söz konusu hesap yeni alındı. Beyefendinin kendi hesabı. Kendi attığı twetler, 'RTE' rumuzuyla, sonunda belirtiliyor. Bazen kendisinin yazmadığı, ekibin yazdığı tweetler de herhangi bir rumuz olmadan orada yer alacak. Beyefendiyi seven gençlerin epeydir kullandığı bir hesaptı. Hesabın onay süreci gerçekleşti. Şu andan itibaren beyefendi kullanacak. Bugün Dünya Sigarayı Bırakma Günü idi. İlk tweetini attı. Böyle anlamlı bir günde başlamak istedi. Ekibi, danışman arkadaşlar da beyefendinin talimatı, izni doğrultusunda zaman zaman hesaptan paylaşımda bulunacak" dedi.