BIST 10.170
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.398,00
HABER /  GÜNCEL

Demirtaş, Erdoğan'ın ilk tweetini böyle tiye aldı!

Erdoğan'ın Twitter'da kendi kaleminden paylaştığı ilk tweet'i tiye alan Selahattin Demirtaş "Biraz az sigara için gençler" dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
HDP lideri Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat kaleme aldığı ilk tweet'i tiye aldı.

Erdoğan, Twitter hesabından verdiği mesajda sigarayı bırakma çağrısı yapmış, tweet'i kendisinin attığını belli etmek için de mesajın sonunda RTE rumuzunu kullanmıştı.

"BU TWİTİ KENDİ ELLERİMLE YAZDIĞIM İÇİN ÖNEMLİDİR"

Demirtaş, Erdoğan'ın ilk tweet'ini ve RTE rumuzunu tiye aldığı mesajında "Biraz az sigara için gençler. Kendinize dikkat edin.  (Bu twiti bizzat ellerimle kendim yazdığım için de önemli bir twittir:)" dedi.

İLK TWEET'TE SİGARA MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün ilk 'resmi' tweetini atarak dikkat çekmişti. Erdoğan, ilk paylaşımını 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla yaparken "Bugün 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü. Bu zehre karşı sen de iradene sahip ol ve #SigarayaTeslimOlma RTE" mesajı vermişti. 

RTE RUMUZU

Erdoğan'ın Kurumsal İletişim Başkanı ve Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu üyesi Mücahit Küçükyılmaz yaptığı açıklamada, "Söz konusu hesap yeni alındı. Beyefendinin kendi hesabı. Kendi attığı twetler, 'RTE' rumuzuyla, sonunda belirtiliyor. Bazen kendisinin yazmadığı, ekibin yazdığı tweetler de herhangi bir rumuz olmadan orada yer alacak. Beyefendiyi seven gençlerin epeydir kullandığı bir hesaptı. Hesabın onay süreci gerçekleşti. Şu andan itibaren beyefendi kullanacak. Bugün Dünya Sigarayı Bırakma Günü idi. İlk tweetini attı. Böyle anlamlı bir günde başlamak istedi. Ekibi, danışman arkadaşlar da beyefendinin talimatı, izni doğrultusunda zaman zaman hesaptan paylaşımda bulunacak" demişti.