BIST 10.209
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.398,71
HABER /  GÜNCEL

Sonunda bu da oldu

Akıllara ziyan bir haber. Genç kadın, dini nikahlı kocası için komşusunun kızını kaçırdı.

Abone ol

İstanbul Esenyurt'ta kocası için kuma kaçıran kadın ve eşi yakalanarak gözaltına alındı. İddiaya göre, Esenyurt'ta dini nikahlı eşi Esen Ö. ile birlikte yaşayan Perihan B. (32), komşusunun kızı Leyla Y.'ye (23) alışveriş için birlikte pazara gitmeyi teklif etti.

Perihan B. pazara giderken yol kenarında karşılaştıkları dini nikahlı eşi Esen Ö. ile birlikte komşularının kızı Leyla Y.'yi zorla minibüse bindirerek kaçırdı.

Mersin'e kaçırılacağını öğrenen genç kız, Haliç Köprüsü üzerine geldiklerinde aynı istikamete seyreden bir polis aracını fark etti. Yoğun trafikte sesini duyuramayacağını anlayan Leyla Y. ayaklarındaki terlikleri çıkararak polis aracına fırlattı.

GAZETECİLERE SALDIRDILAR

Camı açıp yardım da isteyen Leyla Y. kendisini kaçıran Esen Ö'nün boynuna sarılarak direksiyon hakimiyetini kısıtlamaya çalıştı. Polis, şüpheli aracın sağa çekip durması için uyarıda bulundu. Durdurulan araçtan çıkarılan Leyla Y., polisten yardım isteyerek başından geçenleri anlattı. Leyla Y., Perihan B. tarafından kaçırıldığını ve Mersin'e götürülmek istendiğini iddia etti. İddiaları reddeden Esen Ö. ve Perihan B. ise, kendilerini görüntüleyen gazetecilere “Ne diye fotoğrafımızı çekiyorsunuz” diyerek tepki gösterdi. Genç kızın şikayetçi olması üzerine polis, Esen Ö. ve dini nikahlı eşi Perihan B.'yi gözaltına alarak Beyoğlu Kulaksız Polis Merkezi'ne götürdü.

ARABADAN SİLAH ÇIKTI

Minibüsün içinde yapılan aramalarda 1 adet tabanca ve 1 adet bıçak bulundu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.