BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Son dakika! Suudi Arabistan'da ikinci gözaltı dalgası! Çok sayıda gözaltı

Son dakika... Suudi Arabistan'da 11 prens, 4 bakan ve çok sayıda işadamının gözaltına alınmasının ardından ikinci gözaltı dalgası başladı... Hedefteki isimler kimler?...

Abone ol

SUUDİ Arabistan'da 11 prens, 4 bakan ve onlarca eski bakan ve işadamının "yolsuzluk" suçlamasıyla gözaltına alındığı operasyonun ikinci dalgası başladı...

Son dakika gelen haberlere göre gözaltı listesinde, kraliyet ailesine mensup kişiler ile çok sayıda siyasetçi ve işadamı var...

LİSTEDE KRALİYET AİLESİ MENSUPLARI DA VAR

Reuters'ın yakın bir kaynağa dayandırdığı haberine göre, politika ve iş dünyasına yakın kişiler gözaltına alındı. Reuters, haberde gözaltına alınan kişiler arasında kraliyet ailesi üyeleri olduğu bilgisine de yer verildi.

PRENS SULTAN BİN ABDÜLAZİZ'İN AİLESİ VE ÇEVRESİ...

Son gözaltıların 2011'de ölen Savunma Bakanı Prens Sultan bin Abdulaziz ile ve ailesi ile yakın bağlantısı olan kişiler olduğu ifade edildi. Diğerlerinin ise daha düşük düzeyde devlet görevlileri olduğu bildirildi.

BİN 700 HESAP DONDURULDU

Suudi Merkez Bankası yolsuzluk operasyonunda bazı iş adamları ve siyasilerin banka hesapları dondurulurken, ulusal ve çokuluslu şirketlere ilişkin istikrarın bozulmaması gerektiğini ifade etti. Tasfiye sonucunda dondurulan yurt içi banka hesaplarının sayısı ise 1.700’in üstüne çıktı.

BAŞSAVCI "BU DAHA BAŞLANGIÇ" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz Cumartesi günü 11 Prens, 4 bakan, eski bakanlar ve holding sahiplerinin de içlerinde bulunduğu onlarca kişi gözaltına alınmıştı.

Prenslerin tutuklanmasının ardından 500 kişilik bir başka gözaltı listesi daha olduğu iddia edilmiş, Suudi Arabistan Başsavcısı da "Bu daha bir başlangıç" demişti. 

Suudi Arabistan'daki gözaltılara bakın! Budala dediği prens ve...

Bomba Suud iddiaları! Arkasında Türkiye düşmanı o isim mi var?