BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.401,85
HABER /  SPOR

Solomondan idrar özrü

Geçtiğimiz gün Taksim'de bir taksiye idrar yaptığı iddia edilen Fener'in ABD'li basketbolcu Solomon özür diledi.

Abone ol

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın oyuncusu Solomon, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında yaptığı açıklamada, geçen perşembe gecesi yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.

AİLEMDEN VE FENERBAHÇE CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİM

Olayın medyaya yanlış aksettirildiğini ifade eden Solomon, ''Ailemden ve Fenerbahçe camiasından böyle bir olayın içinde yer aldığım için özür diliyorum. Bu olay her hangi bir Türk insanının başına gelebilecek bir olay. Basına yanlış aksettirildi. Anlatıldığı gibi değil. Olayın bu boyuta nasıl geldiğini anlamıyorum'' diye konuştu.

BENİ YANLIŞ TANITIYORLAR

Öne sürüldüğü gibi bir imajla tanınmak istemediğini vurgulayan Solomon, ''Türk insanı ve Fenerbahçelilere yanlış tanıtılmak istemiyorum. Ben buraya 1 yıllığına gelmedim, daha uzun süre burada devam etmek istiyorum. Bu camiayı seviyorum. Türkiye'de daha önce böyle bir olay başıma gelmedi. Üzgünüm, nasıl yaşamam gerektiğini bilen bir insanım'' şeklinde konuştu.

OLAY ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL

Solomon, olay gecesini şöyle anlattı: ''Taksim'den ayrılırken yanımda arkadaşım Hennry ve Alpella oyuncusu Serkan İnan vardı. Dar bir sokakta geçerken, yolun ortasında duran bir taksi vardı. Serkan, taksiciden biraz kenara çekilmesini istedi. Taksici de yeteri kadar yer olduğunu guçebileceğimizi söyledi. Daha sonra biz geçerken, araca hafif zarar verdik. O sırada yakında polis de vardı. Taksicinin arkadaşı bağırmaya başladı. Ardından yakında bulunan polisler geldi ve bizi karakola götürdü. Karakoldan çıkarken medyayı karşımda gördüm. Alkollü de değildim. Olayın neden bu boyuta geldiğini anlamıyorum.''

Solomon, insanların gözünde aklanmak için bu işin peşini bırakmayacağını kaydetti.