BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  DÜNYA

’’Sokaklara ümit bağlayanlara sesleniyorum’’

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sokaklara ümit bağlayanlara seslenerek, "Vatandaşın gönlüne girmenin yollarını arasınlar" dedi.<br/><br/...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, sokaklara ümit bağlayanlara seslenerek, "Vatandaşın gönlüne girmenin yollarını arasınlar" dedi.

’’AK PARTİ’NİN YAPTIĞINI YAPIN’’
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bulgaristan gezisinin ardından yurda döndü. Kapıkule’de gurbetçilerle bayramlaşan Bozdağ gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, bayram sonrası Gezi Parkı eylemlerinin planlandığı iddialarını sorması üzerine, “Sandık dışında iktidar arayışları, sandık dışında bir takım hukuksuzluklar, kim ne derse desin, Türkiye’de artık netice alma dönemini kapatmıştır. Sokaklara ümit bağlayanlara şunu söylüyorum, siz vatandaşın gönlüne girmenin yolunu arayın, AK Parti’nin yaptığını yapın, milletle bütünleşin, millete hor bakan, hakir bakan, tepeden bakan, kendini bir şey zannedenlere beraber olana bu millet iktidar yetkisi vermez, hiçbir zaman da vermeyecektir. Bu ülkede artık darbeler, netice alamıyor, öyle kalkıp başları değişik hayaller rüyalar görüyorsa, onlar sadece kendilerini aldatıyorlar. Türkiye’de iktidarın el değiştirmesinin tek adresi vardır, o da sandıktır. Sandığın dışında adres arayanlar, sokakları adres gösterenler, Türkiye’de olup bitenleri doğru okuyamayanlar. Bazıları şöyle yapıyor, bir odada 5 tane arkadaş var, hepimiz aynı şeyi düşünüyor zannediyor ki Türkiye’deki bütün odalardaki herkes aynı şeyi düşünüyor. Türkiye’nin bütün şehirleri aynı düşünüyor, Türkiye’nin bütün sokakları aynı şeyi düşünüyor, eğer öyle bir şey olsa, seçimlerde bu ortaya çıkar, o beş kişinin düşündüğüne göre başka sonuçlar meydana gelir, ama öyle değil" dedi.

’’FOTOĞRAF ORTADA’’
Anketlerde, AK Parti’nin oyunun yüzde 50’nin üzerinde, CHP’nin oyunun yüzde 25’lerde olduğunu belirten Bozdağ, "Yani fotoğraf ortada, yarın yeni bir seçim olsa Türkiye’nin neresinde kimin kaç belediye alacağını hepimiz biliyoruz. Millet kendisiyle beraber olana iktidar yetkisi verir, biz milletle beraberiz ve her zaman beraber olmaya devam edeceğiz, beraber yürüyeceğiz” dedi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ ülkeye giriş yapan gurbetçilerle bayramlaştı ve hatırlarını sordu.
(İHA)