BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,74
ALTIN 2.395,32
HABER /  DÜNYA

Sokak ortasında gasp kamerada

İzmit’te, sokak ortasında bir kişinin parasını gasp eden şahıslar kameraya yakalandı. <br/>Edinilen bilgiye göre, 18 Mayıs günü Ömerağa Maha...

Abone ol

İzmit’te, sokak ortasında bir kişinin parasını gasp eden şahıslar kameraya yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 18 Mayıs günü Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi’nde M.P. (41) isimli şahsın yanına gelen S.A. (17) ile R.Ö. (24) para istedi. M.P. şahıslara para vermek istemeyince tartışma çıktı. S.A. ile R.Ö., cebindeki 200 lirayla kolundaki altın künyeyi zorla aldıktan sonra M.P.’yi tekme tokat dövdü. Bölgedeki MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olaydan sonra polis merkezine giden M.P., gasp edildiğini iddia ederek şahıslar hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine çalışma başlatan İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan S.A.’yı İzmit’te gözaltına aldı. Çocuk Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
R.Ö. ise Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Kartepe Rahmiye Mahallesi’ndeki bir atıl evde yakalanarak gözaltına alındı. Daha önce işlediği 5 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı ve kesinleşmiş 5 yıl 6 ay hapis cezası olduğu öğrenilen R.Ö., işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)