BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Uyuşturucuyu bacaklarına sarmış...

Bakırköy’de, düzenlenen operasyonda bir şahıs, bacaklarına sardığı 4 kilo 260 gram uyuşturucu ile yakalandı. <br/>İstanbul Emniyet Müdürlüğü...

Abone ol

Bakırköy’de, düzenlenen operasyonda bir şahıs, bacaklarına sardığı 4 kilo 260 gram uyuşturucu ile yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine Bakırköy’de yaptığı uyuşturucu operasyonunda uluslararası uyuşturucu ticareti yapan bir zanlının bacaklarına sardığı 4 kilo 260 gram kokaini ele geçirdi. Brezilya’dan getirdiği uyuşturucuyu İstanbul’da Lübnanlı bir uyuşturucu şebekesine teslim edeceği belirlenen Türk vatandaşı Yıldıray R. gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının üzerinde yapılan aramalar polis kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, zanlının üzerindeki eşofmanı çıkarmasıyla birlikte bacaklarına koli bandıyla sarılmış uyuşturucular polis ekipleri tarafından makaslarla sökülüyor. Bu sırada uyuşturucuların diğer bir kısmı ise pantolonun basen kısmına zulalanmış vaziyette bulunuyor.
Öte yandan, zanlının 5 bin dolar karşılığında kuryelik yaptığı, getirdiği uyuşturucuyu Ortadoğu ülkelerinde uyuşturucu piyasasına hakim olmak isteyen Lübnanlı bir uyuşturucu şebekesine İstanbul’da buluşup teslim edeceği öğrenildi. Gözaltına alınan zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı belirtildi.
(İHA)