BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.439,64
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında diz çöktürtüp öldürdü

Urla'da telefon ticaretiyle uğraşan Engin Deveci internetten ilişki kurduğu Nesrin Öztürk'ün oğlunu korkunç bir şekilde öldürdü

Abone ol

Urla'da  telefon ticaretiyle uğraşan evli 40 yaşındaki Engin Deveci, internette tanışıp ilişki kurduğu ancak daha sonra kendisinden ayrılan Nesrin Yakup Öztürk'ün oğlu 25 yaşındaki Türkcan Öztürk'ü, sokak ortasında yere diz çöktürüp tabancayla göğsünden vurarak öldürdü, ardından da kendi başına ateş edip canına kıydı.

Oğlu ile birlikte, kendilerini tehdit ettiği gerekçesiyle Ergin Deveci'den şikayetçi olan Nesrin Yakup Öztürk, acı haberin ardından olay yerinde sinir krizi geçirdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında İzmir'in Güzelyalı semti İnönü Caddesi 438 numara önünde meydana geldi. Ev hanımı 43 yaşındaki Nesrin Yakup Öztürk, 5 yıl önce eşinin kalp krizi sonucu ölmesinin ardından oğlu Türkcan Öztürk'le birlikte yaşamaya başladı. Nesrin Yakup Öztürk, bu arada internetteki sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı Engin Deveci ile bir süre görüştükten sonra birlikte olmaya başladı.

OĞLU İSTEDİ AYRILDI

Annesi Nesrin Yakup Öztürk'ün sık sık kendisinden gizli olarak buluştuğu Engin Deveci ile ilişkisini öğrenen Türkcan Öztürk, olaya tepki gösterdi. Oğlunu ikna etmeye çalışan anne, bunu başaramayınca Engin Deveci ile konuşup ilişkisini bitirme kararı aldı. Evli olmasına rağmen Nesrin Yakup Öztürk'le de ilişkisine devam etmek isteyen Engin Deveci, olumlu yanıt alamayınca iddiaya göre tehditlere başladı. Engin Deveci'nin, yaklaşık 2 ay önce de barışma teklifini geri çevirdiği gerekçesiyle tehdit ettiği Nesrin Yakup Öztürk ve oğlu polise gidip şikayetçi oldu.

YERE DİZ ÇÖKTÜRÜP ÖLDÜRDÜ, İNTİHAR ETTİ

İlişkisinin önünde engel olarak gördüğü Türkcan Öztürk'ü bu sabah evlerinin önünde bekleyen Deveci, yolda bir süre konuştu. Ardından Deveci'nin tabancasını çıkardığını gören Türkcan Öztürk koşarak kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sırasında görgü tanıklarının ifadesine göre havaya ateş eden Engin Deveci, kendisine "Yapma abi" diye yalvaran Türkcan Öztürk'ü, yere diz çöktürdükten sonra göğsüne ateş ederek öldürdü. Türkcan Öztürk'ün öldüğünü anlayan Deveci, bu kez onlarca vatandaşın önünde tabancayı kendi başına dayayıp ateşleyerek canına kıydı.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki kişinin de öldüğünü belirledi. Staj yaptığı fabrikada kadrolu olarak işe başlamanın sevincini yaşayan Türkcan Öztürk'ün ölüm haberini aldıktan sonra yakınlarıyla olay yerine gelen anne Nesrin Yakup Öztürk, sinir krizi geçirdi.

KAÇAKÇILIK VE SAHTECİLİKTEN KAYDI VAR

Polisin incelemesinde, Urla'da telefon satışı yapan Engin Deveci'nin 'kaçakcılık ve sahte kimlik bulundurmaktan' poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. Bir süre ayrı yaşadığı eşiyle dün barıştığı ileri sürülen Engin Deveci ile Türkcan Öztürk'ün cesetleri, nöbetci savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ÖFKELİ SEYİS DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Beyoğlu'nda, işten atıldığı için öfkelenen Hamit Fikir, alacakları bulunduğu iddiasıyla patronunun işyerini bastı. İşyeri çalışanlarını elindeki demir çubukla korkutarak dışarı çıkartan öfkeli seyis, dükkanı ateşe verdi.

İtfaiyenin yangını söndürdüğü sırada üzerine köpük geldiği için sinirlenerek dışarı çıkan Hamit Fikir, polis tarafından karga tulumba yakalandı.

Olay, saat 10.30 sıralarında, Karaköy Tersane Caddesi 76 numarada bulunan Silver Metal adlı 3 katlı iş yerinde meydana geldi. İşadamı Taki Starling'e ait yarış atlarının bakıcılığını yapan Hamit Fikir, bir süre önce işten çıkarıldı. İşten çıkarıldığı için öfkelenen seyis Hamit Fikir, alacakları bulunduğunu iddia ettiği eski patronunun işyerine geldi. Eski işverenini bulumayan öfkeli seyis, yanında getirdiği demir çubukla etrafı kırıp dökmeye başladı. Hamit Fikir, demir çubukla korkuttuğu çalışanları dışarı çıkarttı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisi gören seyis Hamit Fikir, işyerinin 2'nci katına çıkarak camları kırmaya başladı. Polisin tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Hamit Fikir, yanında getirdiği benzin bidonunu göstererek, "Beni mahkemeye verip şerefimle haysiyetimle oynayan Taki yarım saat içinde işyerine gelmezse ben bu işyerini yakarım. Yanıma gelecek olanlarıda yakarım" diye bağırd yanına gelecekleri yakacağını söyledi. Bunun, polis olay yerine itfaiye, sağlık ekibi ve takviye polis ekibi istedi.

Bu sırada, öfkeli seyis işyerini ateşe verdi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için içeriye köpük sıktı. Köpüğün bir kısmının üzerine gelmesine sinirlenen Hamit Fikir, dışarı çıktı. Öfkeli seyisin dışarı çıkmasını fırsat bilen polisler, Hamit Fikir'in üzerine atlayarak karga tulumba yakaladı. Hamit Fikir, gözaltına alınarak Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayların yatışmasının ardından işyerine gelen Taki Starling, bir kısmı yanan işyerini gezdikten sonra polislere ifade verdi.

KAYBODAN KIZDAN ACI HABER GELDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde dün annesiyle birlikte alışverişe çıktıktan sonra yanından ayrılan ve gece de evine gitmeyen 25 yaşındaki Nagehan Karsu'nun cesedi bulundu.

Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi Sevgi Sokak'taki Sevgi Apartmanı'nda oturan Nagehan Karsu, dün annesi Fatma Karsu ile birlikte alışverişe çıktı. Daha sonra annesinin yanından ayrılan genç kızdan gece boyunca haber alınamadı. Ailesinin polise başvurması üzerine gece yapılan araştırmalardan da bir sonuç alınamadı. Bu sabah saatlerinde ise İzmit Körfezi'nin Kaytazdere mevkiinde sahilde cesedi bulundu. Ceset Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için İzmit'e gönderildi.

Daha önce bir süre cep telefonu satan bir işyerinde çalıştığı belirtilen Nagehan Karsu'nun ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

83 YAŞINDAKİ KADIN KENDİNİ ASTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Çamlıca Beldesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi 83 yaşındaki Hasibe Şılak, kendini evinin kömürlüğünde iple astı.

Olay, dün akşam saatlerinde beldeye bağlı Atatürk Mahallesi Ufuk Caddesi üzerindeki evin bahçesindeki kömürlükte meydana geldi. Annesini yemeğe çağırmak için eve gelen oğlu Hüseyin Şılak, bir süredir psikolojik sorunları olan Hasibe Şılak'ı kömürlükte tavana iple asılı halde buldu. Gelen sağlık ekipleri ise Hasibe Şılak'ın öldüğünü belirledi.

Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.