BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,09
ALTIN 2.504,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sokak hayvanları için kumbara

Şişli içinde hayvanlar yararına birçok noktaya kumbaralar kuruldu. Elde edilen gelirler köpek ve kedilerin barınması için kullanılacak.

Abone ol

İNTERNET HABER - Şişli içinde hayvanlar yararına birçok noktaya kumbaralar kuruldu. Elde edilen gelirler köpek ve kedilerin barınması için kullanılacak.

Şişli içindeki mahallelerde yaşayan ve sokaklarını sahiplenen kedi ve köpeklerin, özellikle kış şartlarında aşırı soğuk ve yağışlardan  korunması, şehir ortamında bulamadıkları kuytu, sakin, güvenli, korunaklı alanların oluşturulması amacıyla; gönüllü hayvan sever kuruluş Kedi Tasarım ve İç Mimarlık Tic. Ltd. Şti. ile  Veteriner İşleri Müdürlüğümüz arasında ortak bir proje geliştirilmiştir.

“Senin için bozuk para, benim için sıcak yuva” temalı afişlerimiz ile ilçemiz içindeki ilan panolarında projenin tanıtımı yapılmaktadır. El işçiliği ile hazırlanmış kedi ve köpek evi şeklindeki ahşap kumbaralar, daha önceden belirlenmiş yerlere (alışveriş merkezleri, okullar, oteller, işyerleri v.b.) düzenlenen protokol ile teslim edilerek  yerleştirilmektedir.

Hayvan dostu  kumbaralardan elde edilen bağış gelirleri  kedi –köpek evi alımı için oluşturulan şartlı bağış hesabına  aktarılacak ve sadece kedi-köpek kulübesi alımı için kullanılacaktır.

Veteriner İşleri Müdürlüğünce yerleştirilmesi uygun görülen alanlara bağışlarla alınan kedi evleri ve köpek kulübelerinin montajı yapılacak ve kurumsal şeffaflık ve samimiyetimizin kitlelere iletilmesi için Belediye internet sitemizde halkımızla paylaşılacaktır.

http://www.hayvandostukumbara.org/