BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,10
ALTIN 2.473,15
HABER /  DÜNYA

Böyle hırsızlık görülmedi

Adana’da, gündüz vakti otoparktaki araçların yakıt deposunu açıp hortumla akaryakıt çeken 3 kişi, polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anı,...

Abone ol

Adana’da, gündüz vakti otoparktaki araçların yakıt deposunu açıp hortumla akaryakıt çeken 3 kişi, polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, 2 Eylül Pazartesi günü merkez Seyhan ilçesi, Sümer Mahallesi Kıyıboyu Caddesi’nde bulunan DSİ’ye ait otoparkta meydana geldi. İddiaya göre, gündüz vakti otoparka gelen şahıslar, araçların yakıt depo kapağını açıp hortumla akaryakıt çekerek bidonlara koydu. Hırsızlar saat 11.08 sıralarında girdikleri otoparkta, gündüz vakti yaklaşık 3,5 saat araçlardan yakıt çaldı.
Bu sırada yoldan geçen vatandaşlara da aldırış etmeyen hırsızlar, soğukkanlı bir şekilde araçların deposunu boşaltmaya devam etti. Şahıslar fıçılarda bulunan yağları da çalmayı ihmal etmedi. Bu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olayın ortaya çıkmasının ardından polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek hırsızlığı yapan zanlıların Yiğit Ç. (23), Şinasi Ç. (27) ve N.Ç. (13) olduğunu belirledi. Yapılan operasyonda zanlılar yakalanırken, olayda kullandıkları hortum ve diğer malzemeler de ele geçirildi. 80 litre akaryakıt çaldığı belirlenen zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)