BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,26
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Skyland İstanbul'dan kaçırılmaz indirim

Skyland İstanbul, TL satışlarına devam etmenin yanında cazip indirimler ve ödeme kolaylıkları ile yüzleri güldürüyor.

Abone ol

Skyland İstanbul Ofis bloğu, TL satışlarına devam etmenin yanında %10 indirim ve cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland İstanbul Ofis bloğu satışa çıktığı günden itibaren Türk Lirası ile satış yapmanın avantajını yaşıyor. Skyland İstanbul Ofis bloğu, TL satışlarına devam etmenin yanında %10 indirim ve cazip ödeme koşullarıyla sunuluyor.

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe’de inşaatına başlandığı ilk günden bu yana Skyland İstanbul projesinin ofis bloğu satışları TL cinsinden ödeme planıyla cazibesini sürdürüyor.

Skyland İstanbul Ofis bloğu, son dönemde genellikle döviz kuru üzerinden değerlendirilen ve yüksek kur nedeniyle alıcılar tarafından tercih edilmeyen ofisler arasında satışa çıktığı günden itibaren Türk Lirası’yla hizmet vermesinden dolayı ön plana çıkıyor. Skyland İstanbul Ofis, satın almalarda %10 peşinat ve 60 ay vade farksız ödeme imkânının yanında %10 indirim fırsatıyla sunuluyor. Skyland İstanbul Ofis bloğu, özellikle yurtiçi piyasada lojistik, faktoring, medya prodüksiyon şirketlerinin yanında uluslararası yatırımcılar, global ölçekteki önemli markalar, uluslararası şirketlerin İstanbul temsilcilikleri kat bazında ilgi gösteriyor.

Merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor

TEM otoyolundan giriş alarak direkt bağlantı sağlamasıyla ulaşım kolaylığı sağlayan Skyland İstanbul Ofis, Büyükdere Caddesi ve Maslak paralelinde merkezi iş alanı üzerinde olması; şehirde bulunan alışveriş merkezleri, iş alanları, hastaneler, havaalanı, metro, köprüler ve metrobüs hattına yakınlığı gibi pek çok avantajı da yatırımcısına sunuyor. Açık ve kapalı otoparkıyla çalışanların ve misafirlerin otopark sıkıntısına da son veren Skyland İstanbul Ofis’te elektrikli araba şarj merkezi de bulunuyor. Skyland İstanbul Ofis ayrıca çalışanların hayatını kolaylaştırmak için pek çok özelliği tek çatı altında topluyor.