BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Skandal görüntüler için Kaymakam'dan açıklama

Sosyal medyada Gaziosmanpaşa'da oy torbalarının bulunduğu salona bazı şahısların baskın düzenlediği ve polisler ile tartıştığı görüntülerle ilgili açıklama geldi. Kaymakam Numan Hatipoğlu, ilçede böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa'da oy torbalarının bulunduğu spor salonunda CHP'lilerin polislere saldırdığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Hatipoğlu, twitter'dan yaptığı açıklamada bazı haber sitelerinde Gaziosmanpaşa'da CHP'li sandık görevlilerinin oy pusulalarını değiştirmek için polislere saldırdığı yönündeki iddialarını yalanladı. Hatipoğlu, görüntülerle ilgili ilçede böyle bir olayın yaşanmadığını, seçimlerin huzur ve sükun içerisinde tamamlandığını söyledi.

Görüntülerde ne var?

Sosyal medyada yer alan görüntülerde oy torbalarının yer aldığı salonda bazı görevliler ile polislerin tartıştığı ve arbede yaşandığı görülüyor. Görüntülerle ilgili olarak bazı haber siteleri CHP'lilerin oy pusulalarını değiştirmek için polislerle tartıştığı iddia edilmişti.