BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.469,98
HABER /  SAĞLIK

Sizi kesinlikle zayıflatacak formül

Zayıflamak istiyorsunuz ancak bir türlü beceremiyorsunuz. İşte sizi zayıflatacak 7 şifalı madde;

Abone ol

Zayıflamak istiyorsunuz ancak tüm denemelere rağmen sürekli ağzınıza yüzünüze bulaştırıyor bir türlü beceremiyorsunuz. Bir kez daha denemek istemiyorum diyorsanız bir de bu formulü deneyin.

Angelina Jolie’nin çok kısa bir sürede verdiği 11 kilo, zayıflamak isteyen dünya kadınlarının iştahını kabarttı. Tabii bu iştahın nedeni sadece zayıflamak. Bu diyette öyle aç durmanıza da gerek yok. Zayıflamak için yapmanız gereken şey ise önce kendinizi hazır hissetmek ve bir de 7 öğün kendinizi yemeğe vermek.

İşte size bu konuda bir kaç öneri;

- Günde 3 ana 4 ara olmak üzere toplam 7 öğün beslenin. Kahvaltıda hep ekmek, simit ve peynir gibi besinleri tüketmek yerine yağsız sütle beraber müsli, tam buğday ve mısır gevreği yiyin. Üzerine keten tohumu ve bol tarçın ekleyin.

-Et, tavuk, balık ve yumurta gibi hayvansal proteinleri öğle saatlerinde tüketmeye gayret edin. Etleri tüketirken derilerini çıkartın ve kesinlikle kızartmayın.

-Yumurtanın beyazına ağırlık verin. Hayvansal proteinlerle karbonhidratları aynı öğünde tüketmemeye gayret edin.

-Bir öğünde iki avuç dolusu yiyecekten fazlasını yemeyin.

-Akşamları daha çok sebze ve bulgur, tamtahıllı ekmek, kabuklu pirinç, esmermakarna gibi karbonhidratlarla beslenin. Haftada 2 kere de bakliyat tüketmeye çalışın.

Yemeklerinizde daha çok zeytinyağı kullanmayı tercih edin.

ANGELINA JOLIE’Yİ
ZAYIFLATAN MUCİZE FORMÜL
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]

SALATA VE ÇORBA ŞART

-Ara öğünlerde sabah az şekerlimevsimmeyvelerini, öğleden sonra yine az şekerli ve meyveli ürünleri ya da yoğurt, ayran, süt ve kefir gibi yağsız süt ürünlerini tüketin.Bunların yanında ceviz içi, badem, fındık ve Antep fıstığı yemeyi de alışkanlık haline getirin.

-Gece yemekten 2 saat sonra sarı leblebi ve 2-3 adet kuru kayısı yiyebilirsiniz.

-Her öğünde yemeğin önünden yeşil salata yiyin veya sebze çorbası için.

-Şekerli ve asitlimeşrubat içmeyin.

-Günde 7 bardak su için.

-Beyaz un ve beyaz şekerden, kızartmalardan, ağır yağlı şarküteri ürünlerinden, kaymak ve derilerden, yağlı katkı ürünlerinden ve soslardan, şekerli veya şeker eklenmiş içeceklerden ve aşırı dozda tuz tüketiminden mutlaka uzak durun.

İŞTE ANGELINA JOLIE’Yİ ZAYIFLATAN KARIŞIM

2 bardak suyun içine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil veya 4-5 adet parçalanmış kuru zencefil koyun. Yaklaşık 6 dakika kadar kaynatın.

Daha sonra karışımın içine 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsak ve yarımtatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu katın. Ilınınca 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyin. Bu çaydan her sabah ve akşam birer fincan için. Sarımsak çayını, çok açken veya çok tokken içmeyin. Hedeflediğiniz kiloya inene kadar birkaç hafta süreyle belirtilen oranda tüketmeye devam edin.

İŞTE SİZE MUCİZE
YARATAN BESİN LİSTESİ

[PAGE]

SAĞLIKLI ZAYIFLAMAYA YARDIMCI OLAN 7 ŞİFA

Tere tohumu: Metabolizmanın canlanmasına yardımcı olur. Tiroidi tembel olan kişilerde, bu bezin daha verimli çalışmasını sağlar. Hızlı bir biçimde kilo vermeye yardımcı olur.

Funda yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından daha iyi yakımına yardımcı olur. Açlığın bastırılmasında da son derece etkilidir.

CoenzymQ10: Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı olan çok güçlü bir antioksidandır. Enerjimetabolizmasını canlandırarak, kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemine karşı yarar sağlar.

L-Carnitne: Yağ asitlerini, yakmak üzere hücrelere taşır. Vücutta depolanmış ve birikmiş yağların yakımını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle sıkı bir diyetle beraber yapılacak egzersizlerden daha iyi sonuç almaya yardımcı olur.

Yeşil çay: Güçlü bir antioksidandır. Metabolizmayı hızlandırarak, kilo vermeye yardımcı olur. Bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak, sindirime yardımcı olur.

Krom: İnsülin faaliyetinin etkisini artırır. Karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde çok etkili olan birmineral olarak kabul görmektedir. Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine yardımcı olur. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcıdır.

Zencefil: Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı olur. Bünyeyi kuvvetlendirir. Vücuda güç kattığından, kilo verirken birtakım enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltır.