BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Siyasiler bu kanı temizlesin

Bugün iki şehit cenazesi vardı. İkisi de birbirinden acı... İsyan ise siyasilere...

Abone ol

Tunceli'de meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma er Murat Yıldız'ın cenazesi ile, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçlerince sürdürülen operasyon sırasında şehit olan Komando Astsubay Çavuş Hüseyin Ateş'in cenazesi düzenlenen törenlerle toprağa verildi.

GÜMÜŞHANE 41. ŞEHİDİNİ VERDİ

İki cenazede de gözyaşı hakimdi. Şehit jandarma er Yıldız için memleketi Gümüşhane'de Zafer Meydanı'nda düzenlenen törene, ailesi, yakınları ve askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı. Vali Salihoğlu, törende yaptığı konuşmada, jandarma er Yıldız'ın, Gümüşhane'nin verdiği 41'inci şehit olduğunu belirterek, "Şehitlerimiz hepimizin kalbine gömüldü. Gümüşhane halkının, Türk halkının kalbine gömüldü'' dedi. Bundan sonra yeni şehitlerin olmamasını dileyen Vali Salihoğlu, şöyle konuştu: "'bu ülkenin bedeli kandır', bundan sonra da gerektiğinde kan vermeye devam edeceğiz."

ÇOCUĞUMUN KANINI SİYASİLER TEMİZLESİN

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçlerince sürdürülen operasyon sırasında şehit olan Komando Astsubay Çavuş Hüseyin Ateş'in cenazesi ise, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Yine yoğun bir kalabalığın uğurladığı Ateş'in cenazesinde konuşan baba Metin Ateş, ''Bu iş siyaset işiyse çocuğumuzun kanını siyasiler temizlesin, yok eğer siyasiler yapamıyorsa bu kanı bırakın biz temizleyelim'' dedi.

Törenin ardından şehit Hüseyin Ateş'in cenazesi, Taşköprü'ye bağlı Vakıfbelören köyünde toprağa verildi.