BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Siyasetin ağabeyi Recai Kutan’a vefa

Üsküdar Belediyesi, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Recai Kutan’ın siyasette 40. yılı nedeniyle özel bir etkinlik düzenliyor.

Abone ol


“40 Yılın Hatırında Buluşuyoruz” sloganıyla hazırlanan program için bir biyografi belgesel hazırlandı. Gecede galası yapılacak olan belgeselde Recai Kutan kendi hayatından kesitler anlatıyor. Belgesel Recai Kutan’ın hayatını, yol arkadaşlarının dilinden de dinleme imkânı sağlayacak.

Arınç ve Kurtulmuş, Kutan’ı anlattı

“Siyasetin Ağabeyine Vefa” adını taşıyan belgeselde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a, Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Oya Akgönenç’ten, Recai Kutan’ın Devlet Su İşleri’nde görev yaptığı yıllardan beri beraber çalıştığı eski bakanlardan Fehim Adak’a kadar birçok isim bulunuyor. 

28 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak programa, ESAM Genel Başkanı Recai Kutan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğluve çok sayıda siyasetçi, bürokratın yanı sıra Recai Kutan’ın dostları ile vatandaşlar katılacak.