BIST 9.046
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.297,30
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Jülide Aslı'yı öldürecek mi

Kanal D ekranlarında kısa bir süre sonra final yapacak olan Siyah Beyaz Aşk 31.son bölümde Jülide herkesi şaşırttı. Jülide, Aslı'yı öldürecek mi? Siyah Beyaz Aşk 31.son bölüm ardından 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Siyah Beyaz Aşk 32.yeni bölüm fragmanı.

Abone ol

Kanal D ekranlarının izleyici tarafından beğeniyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk finale gidiyor.  Siyah Beyaz Aşk 31.son bölümde Jülide, Aslı'yı öldürmeye kalkıştı. Peki Jülide Aslı'yı öldürecek mi? Siyah Beyaz Aşk 31.son bölüm ardından 32.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin önce Siyah Beyaz Aşk 31.son bölümde neler oldu özetine bakalım hemen ardından Siyah Beyaz Aşk 32.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

SİYAH BEYAZ AŞK 31.SON BÖLÜMDE NELER OLDU ÖZETİ; Namık’ın babası olduğunu öğrenen Ferhat, bu büyük gerçek ile yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat, Namık’a doğrulttuğu silahı indirmeyi mi tercih edecek yoksa Namık’ın cezasını kendi elleriyle mi verecektir?
Açığa çıkan bu büyük sır Aslı ve Ferhat aşkı için de yeni bir sınav anlamına gelmektedir. Ferhat, Aslı dâhil çevresindeki herkesten uzaklaşmayı tercih edecekken, Aslı her şeye rağmen Ferhat’ı yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Aslı, Ferhat’ın yaralarını aşkları ile tedavi etmeyi başarabilecek midir?

Ferhat’ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Yeter’in kendi hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçek ortaya çıkacaktır. Yeter’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir? İdil’in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide’yi tedirgin eder. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurarlar. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide’nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardır. Jülide’nin intikam için gidebileceği son nokta neresidir?

SİYAH BEYAZ AŞK 32. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI