BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,55
ALTIN 2.378,83
HABER /  SPOR

Sivassporu onunla vuracak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Sivasspor maçında en büyük kozlarından biri İbrahim Yattara olacak.

Abone ol

Gineli oyuncuyla yakından ilgilenen deneyimli teknik adam oyuncusunu zorlu maça motive ediyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen geçirdiği sakatlık ve transfer hikayesinin ardından eski formdan uzak bir görüntü sergileyen İbrahim Yattara Bordo-mavili takıma son günlerde ortaya koyduğu performans ile büyük bir katkı sağlıyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'da her fırsatta sahip çıktığı Yattara'ya kötü günlerinde destek olmanın semeresini almaya başladı.

Psikolojik açıdan yıprandığı günlerde her zaman oyuncusunun yanında olan Yanal, Yattara'ın eski performansına kavuşacağı günleri sabırla bekledi. Bütün eleştirilere rağmen oyuncusundan vazgeçmeyi asla aklına getirmeyen deneyimli teknik adam Gineli oyuncuyu kazanmak adına onu istikrarlı bir şekilde oynatmaya dikkat etti.

İbrahim Yattara ile özel görüşmeler yaparak, önemli uyarılarda bulunan bordo-mavililerin hocası, son iki maçta Gineli'nin ortaya koyduğu performansından oldukça memnun. Zorlu Sivasspor maçında da Trabzonspor'un en önemli silahlarından biri olacak olan Yattara'ya deneyimli teknik adam özel ilgi gösteriyor.

Trabzonspor'n ligdeki kaderini tayin edecek olan Sivasspor maçında İbrahim Yattara'dan daha çok sorumluluk almasını isteyen Yanal, rakip karşısında inisiyatifi eline alıp oyunda daha çok etkinliğinin artmasını istedi. Son haftalardaki performansından oldukça memnun olduğunu oyuncusuna anlatan deneyimli teknik adam, Gineli oyuncudan sahada bütün gücüyle mücadele etmesini isteyerek, kritik Sivasspor maçına motive ediyor.