BIST 10.471
DOLAR 32,82
EURO 35,21
ALTIN 2.449,11
HABER /  SPOR

Sivasspordan hakemlere destek

Sivasspor hakemlere destek çıktı. Basın sözcüsü şunları söyledi;

Abone ol

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kulübün bazı yöneticileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, geçen sezon 12. hafta sonunda ligde çok güç durumda olan takımlarının bu sezon ise ligin 12. haftasının sonunda averajla 2. sırada bulunduğunu kaydetti.

Takımın geçen sezon teknik direktörleri Bülent Uygun'u göreve getirmelerinin ardından başarılı bir grafik sergilediğini ifade eden Ünsal, bu başarıyı yakalayan bütün teknik heyete teşekkür etti.

Türkiye'nin gündemine her hafta hakemlerin damgasını vurduğunu ifade eden Ünsal, ''Biz Sivasspor kulübü olarak zirvede olmamıza rağmen bundan son derece rahatsızlık duyuyoruz. Biz hakemleri yenildiğimiz maçlarda bile hep alkışlayarak uğurladık'' diye konuştu.
 
Fikret Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Hakemlerimiz, bizim hakemlerimiz. Üstlerine bizce çok fazla gidiliyor. Biz bunlarla başladık, bunlarla bitireceğiz, bunlarla devam edeceğiz. Ama hakem müessesi de kendisine çok ciddi şekilde sahip çıkmak zorunda. Onlar kendilerine sahip çıkmazlarsa böyle vuran çok olur. Biz hakemlik müessesemizin bu kadar yıpratılmasına gönlümüz razı değil. Hakemlerimizin de çok çok başarısız gösterilmelerine rağmen o kadar başarısız olduklarına inanmıyoruz. Neticede insanız hepimiz hata yapıyoruz.''