BIST 9.991
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.433,95
HABER /  DÜNYA

Şişli Etfal’de korkutan yangın

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çöp deposunda yangın çıktı. Sönmemiş sigara izmaritinden çıktığı iddia edilen yangında canm ka...

Abone ol

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çöp deposunda yangın çıktı. Sönmemiş sigara izmaritinden çıktığı iddia edilen yangında canm kaybı veya yaralanma yaşanmadı.
Edinilen bilgiye göre saat 10.30 sıralarında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çöp deposunda bulunan kartonların tutuşması üzerine yangın çıktı. Deponun bacasından ve kapısından dumanların yükseldiğini gören hastane görevlileri ve çevredeki vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.
Yangına, çöpleri temizlemek için gelen belediye ekibinden bir kişinin verdikleri molanın ardından söndürmeden attığı sigara izmaritinini neden olduğu öne sürülürken, depoyu temizlemek için gelen işçilerden Aslan Aykanat, “Yangının nasıl çıktığını anlayamadık. Arkadaşlarla birlikte çalışıyorduk. Kağıtları atarken dumanlar çıkmaya başladı. Herhalde yukarıdan sigara izmariti attılar. O sırada ben güvenliğe haber vermeye gittim. Su falan dökelim dedim, güvenlik ise bana, ’Saat 13.00’e kadar su yok’ dedi. Bir anda alev aldı, nasıl olduğunu anlamadık” dedi.
(İHA)